11 C
Ljubljana
sreda, 12 maja, 2021

Poglejte to licemerstvo demokratske političarke Nancy Pelosi: kritizira Trumpa in zagovarja stroge ukrepe proti covid19, k frizerju pa kar brez maske!

Predsednica predstavniškega doma ameriškega kongresa Nancy Pelosi je zaradi obiska pri frizerju v San Franciscu tarča kritik, saj je kršila pravila za zajezitev novega koronavirusa, so v torek poročali ameriški mediji. V njenem taboru kritike zavračajo.

 

 

Konservativna televizija Fox News je objavila posnetek nadzorne kamere, na katerem gre Pelosijeva čez frizerski salon, pri čemer je imela zaščitno masko okrog vratu namesto čez usta in nos. Frizer s pravilno nameščeno masko pa ji sledi.

Frizerja je obiskala v ponedeljek, ko bi morali biti frizerski saloni v San Franciscu v skladu s pravili za zajezitev novega koronavirusa še zaprti. Od torka sicer lahko sprejemajo stranke, a jih morajo urediti na prostem. Šele oktobra pa jih bodo lahko sprejeli tudi v notranjih prostorih.

V taboru predsednice predstavniškega doma kritike zavračajo. Njen tiskovni predstavnik Drew Hammill je povedal, da so ji je frizer ponudili možnost, da pride v ponedeljek. Povedal ji je, da lahko ureja po eno stranko naenkrat in da s tem ne bo kršila pravil.

Lastnica eSalona, ki stole oddaja tudi drugim frizerjem, je bila kritična do 80-letnice. “To je bil udarec v obraz, da lahko kar pride in opravi svoje, medtem ko drugi ne morejo vstopiti in jaz ne morem delati,” je dejala lastnica. Kritizirali pa so jo tudi republikanski senatorji.

Demokratka se zavzema za stroge ukrepe za zajezitev novega koronavirusa. Večkrat je tudi kritizirala predsednika Donalda Trumpa in druge republikanske politike, ker niso nosili zaščitnih mask.

Zadnje novice

Sorodne vsebine