7.7 C
Ljubljana
nedelja, 9 maja, 2021

Poglejte, kaj počne nekdanji podpredsednik ZDA in Obamova desna roka Joe Biden – znova je šokiral s srhljivim javnim izpadom z 10-letno deklico!

Nekdanjega podpredsednika Joe Bidena v administraciji Baracka Obame je bilo mogoče videti, kako se je ta v torek znašel v bližini 10-letne deklice in to kljub obljubi, da bo nadzoroval svoje osebne stike z ženskami in otroki. “Stavim, da si tako bistra, kot dobro izgledaš,” je Biden dejal deklici, ki mu je postavila vprašanje v mestni hiši Ameriške federacije učiteljev v Houstonu v Teksasu.

 

Joe Biden je vzkliknil, ko mu je dekle povedalo, da želi postati novinarka. Nemudoma jo je popeljal v sobo polno novinarjev, da se z njimi spozna. Ko jo je ta predstavil medijem, se je nagnil k njej in ji v uho nekaj zašepetal, preden je ta zaključil s svojim govorom.

“Mimogrede, kot vam bodo povedali ti fantje, nisem vedno njihova najljubša tema pogovorov, ampak resnica je, da je svobodni tisk tisti, da smo, kdor smo,” je povedal in občinstvo mu je namenilo aplavz. Biden je nato nekoga iz sobe pozval, da naj ta deklico seznani z novinarji, da se pobližje spozna z vzorniki. Sodeč po mimiki je bilo mogoče videti, da se je nekaterim zdelo to nekoliko čudno, poroča Breitbart.

Foto: Printscreen

Obljubil je, da bo pri obnašanju bolj pozoren
Nekdanji podpredsednik je bil pred začetkom kampanje deležen kritik zaradi njegove navade, da se v javnosti dotika žensk in otok brez njihove privolitve. Aprila je Biden preko video posnetka pojasnil, da bo v prihodnosti veliko bolj pozoren pri svojem obnašanju. “Meje varovanja osebnega prostora so bile vnovič postavljene. Razumem. Razumem. Slišim, kaj mi govorijo in razumem,” je povedal in dodal, da bo pri svojem obnašanju bolj pozoren. “To je moja odgovornost in temu bom sledil.”

Zadnje novice

Sorodne vsebine