22.5 C
Ljubljana
sobota, 19 junija, 2021

Pet črncev sredi belega dne brutalno preteplo moškega in si z ukradenim denarjem privoščilo goro hitre hrane iz McDonald’sa!

Posnetek varnostno-nadzornih kamer je pokazal, kako je moški, ki se je sredi belega dne v New Yorku vračal proti domu, postal tarča brutalnega napada, ki so ga izvedli člani temnopolte bande.  Nesrečni 38-letnik Ken Wong se je v petek popoldan vračal domov skozi sosesko Cypress Hills v Brooklynu, ko ga je obkolila peterica črncev; planili so nadenj, ga brcnili v glavo ter ga s tem za trenutek povsem onesposobili.

Na začetku posnetka je mogoče videti Wonga, ki hodi povsem brez zavedanja, da bo kmalu postal tarča razbojnikov. Potem ko ga je eden izmed napadalcev udaril v zadnjih del glave, drugi pa ga z nogo brcnil v glavo, je obležal na mestu in s tem postal lahka tarča za roparsko peterico, ki mu je ukradla denarnico.

Napadeni je v bolnišnici dobil 35 šivov
Po ropu je nasilna peterica hitro zapustila prizorišče, da bi ušla roki pravice, moški pa je, šokiran zaradi napada, zmedeno vstal. Na posnetku je mogoče videti, kako mu teče kri po glavi, njegovi opotekajoči koraki pa kažejo na to, da je ob napadu doživel šok. Napadenega Wonga so kmalu po napadu odpeljali v bolnišnico, kjer je dobil 35 šivov, prav tako so mu pritrdili 16 sponk, poroča The New York Daily News.

Privoščili so si gromozansko naročilo hitre hrane
Žrtev je po poročanju britanskega Daily Maila imela v denarnici gotovino v vrednosti 20 ameriških dolarjev, kot tudi številne kreditne kartice. Bančni podatki so razkrili, da so se napadalci po napadu odpravili v restavracijo hitre prehrane McDonald’s, kjer so si privoščili gromozansko naročilo v vrednosti kar 200 ameriških dolarjev. Očitno pa jim to ni zadostovalo, saj so pot nadaljevali v bližnjo prodajalno ameriških krofov Dunkin Donuts.

Wong je po napadu ameriškim medijem zaupal, da je bil napad travmatičen in da upa, da bodo napadalce pripeljali pred roko pravice. Prepričan je, da bo soseska precej bolj varna, če bodo napadalce prijeli. Po doslej znanih podatkih policija še ni uspela izslediti napadalcev, za katere se domneva, da so v poznih najstniških ali v zgodnih dvajsetih letih.

H. M./Nova24TV

Zadnje novice

Sorodne vsebine