28.4 C
Ljubljana
sobota, 19 junija, 2021

Osrednji mediji dve minuti pred Trumpovo tiskovno konferenco o nepravilnostih pri štetju glasov razglasili Bidna za ameriškega predsednika!

Osrednji ameriški mediji so navkljub nezaključenemu preštevanju glasovnic in večim tožbam zaradi nepravilnosti pri preštevanju glasov na ameriških predsedniških volitvah 2020 razglasili nekdanjega ameriškega podpredsednika Joa Bidna za novega ameriškega predsednika.

 

Potem ko so pri AP razglasili nekdanjega ameriškega podpredsednika za zmagovalca ameriških volitev, so njihovemu zgledu sledili še pri Fox News, CNN in MSNBC.

Do Bidnovega kronanja za zmagovalca ameriških predsedniških volitev s strani osrednjih ameriških medijev je prišlo v času, ko na sodišča dnevno romajo nove tožbe zaradi nepravilnosti pri preštevanju glasov. Najbolj podlo v celotni zadevi je, da so našteti mediji razglasili Bidnovo zmago dve minuti pred napovedano tiskovno konferenco predsednika Trumpa glede izpodbijanja štetja nelegalnih glasovnic v Pensilvaniji. Trumpova tiskovna konferenca je bila napovedana za ob 11:30h po lokalnem času, CNN, AP in MSNBC, so razglasili Bidna za zmagovalca dve minute pred tem.

Več si lahko preberete TUKAJ.

Zadnje novice

Sorodne vsebine