17.1 C
Ljubljana
petek, 17 septembra, 2021

Nova norost iz Vatikana! Sveti sedež podlegel podnebnim ekstremistom in na kovanec za 10 evrov dal podobo…..

Vsako leto je v maternici mater ubitih približno 50 milijonov nerojenih otrok. V njihovem imenu je pred kratkim spregovoril škof VInko Puljić, in dejal da o njih nihče ne govori. O ljudeh, ki so bili pobiti v maternici, mučenikih tega sveta se ne govori ali je zelo malo, vse v okviru “zakona” in pravice do te grozote.

 

Prva, ki z vsemi močmi stoji za najmlajšim med nami, je Katoliška cerkev, a Vatikan namesto simboličnega opozarjanja sveta na ta strašen zločin z novim kovancem opozarja na zločin proti naravi. In na način, ki se zdi, da se norčuje iz nerojenega. Na vatikanskem kovancu za deset evrov j enamreč nosečnica. Toda v maternici ne nosi otroka, temveč Planet Zemljo.

Kovanec je oblikoval Luigi Oldiani, italijanski kipar in katoličan.

Na spletni strani kovnice piše, da na kovancu piše “mati, ki v maternici nosi zemljo, ki ji dolgujemo skrb in ljubezen, kot da bi bila hči, z dolgimi klasji pšenice v laseh. V razmerju med preteklostjo in prihodnostjo postane brezčasna in zato večna.” .

Ni jasno, kaj imata Vatikan in katoliška cerkev, ki naj bi služila Kristusu Križanemu, s tem malikovanjem, dejstvo pa je, da so z izdanim kovancem praznovali ‘mater zemljo’, kri, ki jo je oplodil človeški idol. In to v mesecu, posvečenem edini materi, ki jo morajo poznati katoličani, tisti, ki je v maternici nosila Odrešenika sveta (in narave), Jezusa Kristusa – Blaženi Devici Mariji!

Zadnje novice

Sorodne vsebine