13.9 C
Ljubljana
četrtek, 13 maja, 2021

Noro: V islamski skupnosti bi predstavnike LGBT skupnosti žive sežgali, kamenjali oziroma pometali v prepad!

“ISLAM: Pedre in lezbijke je potrebno ubiti, žive zažgati, kamenjati do smrti ali pa vreči iz hiš v globino je svetoval prerok Muhammad. LGBT levičarji kar uvažite Islam, prej ali slej vas bodo ubili,” se glasi komentar na eno izmed objav televizije MEMRI TV, ki se sicer razglaša za nestrankarsko. V kratkem prispevku je opisano, kaj bi se moralo zgoditi z osebami, ki jih zasačijo pri homoseksualnem spolnem odnosu. Vabljeni k ogledu. 

 

Prav neverjetno je, da levičarji še vedno verjamejo, da bodo muslimanski migranti sprejeli LGBT+ in podobne družbene eksperimente, saj bodo slednji v resnici prvi, ki bodo žrtev teh priseljencev in njihovih potomcev. Znano je namreč, da je končni cilj islama prevlada, muslimani pa se skrivajo za demokracijo dokler niso v večini, potem pa nastopi trenutek resnice, ko je treba z vsemi motečimi elementi obračunati, kar za islamsko skupnost LGBT+ brez dvoma je. Eksekucija jim ne uide.

Prerok Mohamed je namreč dejal, da če se dva moška zaloti pri homoseksualnem spolnem odnosu, je potrebno umoriti oba – tako aktivnega kot tudi pasivnega. Ob tem se ju ne sme spraševati, kdo izmed njiju je aktiven in kdo pasiven, marveč je potrebno pokončati oba. Mohamedovi spremljevalci so bili soglasni s svojim duhovnim vodjo, da je potrebno takšne prestopnike pomoriti, vendar pa je med njimi prihajalo do nesoglasja glede tega, na kakšen način je potrebno to storiti. Nekateri so namreč zagovarjali prepričanje, da je potrebno homoseksualce žive zažgati, spet drugi pa so bili prepričani, da je treba odpadnike vreči v prepad, zatem pa kamenjati.

Več si lahko preberete TUKAJ.

Zadnje novice

Sorodne vsebine