12.5 C
Ljubljana
petek, 16 aprila, 2021

Neverjetno! Orgije in droge prišle do živega sinu šejka iz Združenih arabskih emiratov?!

Britanski mediji so se razpisali o nedavni smrti sina vladarja mesta Šardža v Združenih arabskih emiratih. Ta je v 39. letu nenadno preminil v Londonu po tem, ko je domnevno užival droge in sodeloval v orgijah. Kot kaže, si nekateri muslimani po svoje predstavljajo sledenje naukom vere, saj kot težavno vidijo uživanje svinjine in alkohola, ko pa pride do intime in uživanja drog, pa očitno vsi pomisleki izginejo. 

 

Lastnik modne znamke za moške Khalid Al Kasimi je bil sin šejka Sultana bin Mohameda Al Kasimija. Nekateri viri navajajo, da je bila v njegovem penthouseu najdena velika količina kvalitetne droge, policija pa še vedno ni demantirala teh informacij.

V prostore penthousea je najprej prispela prva pomoč, nato pa je na njihov poziv prispela še policija, ki je našla drogo, poroča Kurir. Eden izmed virov je britanskim medijem izdal, da so v tem stanovanju nekateri gosti uživali drogo in imeli spolne odnose. Zato obstaja sum, da je Khalid umrl ravno zaradi prekomernega odmerka droge. Poleg policijske preiskave je bila naložena izvedba nujne notranje preiskave, osebju pa je bilo rečeno, da ostane tiho, so poročali britanski mediji. Poudarjajo, da je Khalid užival vso svobodo, ki jo ponuja London, vendar ga je očitno to prekomerno prevzelo.

Foto: Twitter

Aretiran ni bil nihče
V povezavi s smrtjo Khalida ni bil aretiran še nihče. V mestu, ki mu vlada njegov oče, je bilo razglašeno, da se bodo zastave spustile na pol droga, razglašeno je bilo tudi tridnevno žalovanje. Mnogi preko družabnih omrežij izražajo sožalje šejku, mediji pa ob tem poročajo, da je šejk že leta 1999 izgubil sina. Ta je bil pri 24 letih najden v njegovi hiši na tleh kopalnice.

Preminuli princ se je rodil v Šardži, a se je pri 9 letih preselil v Veliko Britanijo, da bi tam pridobil kvalitetno izobrazbo. Študiral je francoski in španski jezik, preden je presedlal na študij mode. Leta 2008 je razvil svojo modno znamko QASIMI, ki jo je uspešno predstavljal na pariškem in londonskem tednu mode, prisoten pa je bil tudi na trgu Bližnjega Vzhoda.

Zadnje novice

Sorodne vsebine