12.8 C
Ljubljana
sreda, 12 maja, 2021

Na Pagu umorjen britanski državljan

Pred nočnim klubom na znani plaži Zrće na otoku Pag je bil davi umorjen 26-letni britanski državljan, še dva pa sta ranjena, je potrdila hrvaška policija. Kot so dodali, so pridržali več oseb, ki jih povezujejo z napadom na britanske državljane. Nesrečni moški je bil zaboden do smrti v zgodnjih jutranjih urah, poročajo hrvaški mediji.

Nekaj po 5. uri zjutraj je bilo napadenih več tujih državljanov pred nočnim klubom v Novalji na otoku Pag, je sporočila liško-senjska policijska uprava. Kot so dodali, poteka kriminalistična preiskava o okoliščinah napada. Na zaslišanju na policijski postaji je več oseb, ki jih povezujejo s tragičnim dogodkom.

Hrvaški mediji poročajo, da so bili trije britanski državljani skupaj pred klubom, ko so bili napadeni. Enega od ranjenih so s hudimi telesnimi poškodbami prepeljali v bolnišnico v Zadru, medtem ko je drugi ranjeni Britanec lažje ranjen, je poročal zagrebški časnik 24 sata na svoji spletni strani.

Predstavnik zadrske bolnišnice Edi Karuc je potrdil, da so ranjenega moškega sprejeli na oddelek intenzivne nege zaradi vbodnih ran, a ni želel potrditi, ali je v smrtni nevarnosti, je na svoji spletni strani objavila Nova24TV.

Plaža Zrće je priljubljena med mladimi, ki se ob elektronski glasbi zabavajo v številnih lokalih.

Zadnje novice

Sorodne vsebine