-3.1 C
Ljubljana
nedelja, 5 februarja, 2023

Migranta na tramvaju brutalno pretepla nosečnico v sedmem mesecu

Piše: Ivan Šokić

Francoski organi pregona so aretirali dva migranta, ki sta 14. maja 2022 na tramvaju napadla 20-letno nosečnico, jo večkrat brcnila v trebuh in z razbito steklenico napadla njenega spremljevalca.

Migrantska napadalca, ki sta na tramvaju v Montepellierju 14. maja 2022 napadla nosečnico v sedmem mesecu in jo med drugim večkrat brcnila v trebuh sta obtožena poskusa nasilne tatvine, groženj s smrtjo, žalitev in spolnega eksibicionizma.

Začelo se je, ko je noseča 20-letnica na tramvaju blizu postaje Tonnelles ob 22:40 opazila  vidno zadrogiranega moškega, ki je nadlegoval tri najstnice. Nosečnica je posredovala in s tem postala nova tarča migrnatovega besa. Ta jo je zgrabil, a ga je noseča ženska uspela odriniti, da je padel na tla. To je migranta še bolj razjezilo. Vstal je in jo trikrat brcnil v trebuh, medtem ko je njegov kolega noseči ženski poskusil strgati ogrlico z vratu.

Nosečnica je uspela preko telefona poklicati svojega spremljevalca, ki naj bi jo pričakal na naslednji postaji. Ko je na tramvaj prišel spremljevalec nosečnice je prišlo do pretepa. Spremljevalec je namreč skočil na migranta, ki je nosečnico brcal in ga podrl na tla. Nato ga je drugi napadalec napadel z razbito steklenico. Ni trajalo dolgo preden se je v pretep vmešala policija.

Migranta sta bila nemudoma aretirana. Trdila sta, da sta mladoletna migranta brez spremstva. Prvi napadalec, ki je nosečnico brcal v trebuh je trdil, da je bil rojen leta 2005 v Mostanganemu v Alžiriji, medtem ko je drugi napadalec navedel tri različne identitete. Tako naj bi bil rojen kar trikrat. Prvič leta 2003, nato leta 2005 in zatem še leta 2006. Kraj rojstva je variral med Mostanganemom v Alžiriji in Casablanco v Maroku. Dvojica nasilnežev se trenutno nahaja v  priporu za mladoletnike. Informacij o stanju noseče matere in njenega otroka pa ni.

PODPRITE DEMOKRACIJO!

Drage bralke, dragi bralci, donirajte Demokraciji in podprite pluralnost slovenskega medijskega prostora!

Sorodne vsebine

2 KOMENTARJI