6.7 C
Ljubljana
četrtek, 6 maja, 2021

Mesec dni pred švedskimi parlamentarnimi volitvami vladajoči levičarji v dogovoru z vodstvom podjetja cenzurirajo opozicijo na Facebooku

Mesec dni pred parlamentarnimi volitvami poskuša levičarska švedska vlada blokirati opozicijo na družabnih omrežjih. Švedska vladajoča socialistična stranka je stopila v kontakt s spletnim gigantom Facebook in se dogovorila, da bodo na Facebooku blokirali spletne strani stranke Švedski demokrati.

Švedski demokrati, ki so najbolj glasni nasprotniki mulitkuturne utopije, v katero so levičarji v zadnjih desetletjih spremenili Švedsko, po vseh anketah pridobivajo glasove pred septembrskimi volitvami. Na večini teh anket so že prehiteli trenutno vladajoče socialiste, na preostalih pa sta stranki poravnani. V paniki se torej socialisti kot po navadi zatekajo k nizkim udarcem, da bi ohromili kampanjo svojih nasprotnikov.

Švedskim levičarjem gre seveda na roko, da tudi vodstvo Facebooka podpira levo liberalno multikulturno utopijo, zato je vodstvo Facebooka z veseljem sprejelo dogovor o blokiranju »sovražne vsebine«. Še več, švedska vlada je prek svojega ministra za informatiko odprla »vročo linijo« do vodstva Facebooka, da lahko takoj »predlaga« spletne strani, za katere meni, da jih je treba blokirati.

Zadnje novice

Sorodne vsebine