11.8 C
Ljubljana
nedelja, 26 septembra, 2021

Melania Trump se je poklonila geniju Lagerfeldu, ki je umrl danes

Prva dama ZDA in nekdanja manekenka Melania Trump se je danes poklonila kultnemu modnemu oblikovalcu Karlu Lagerfeldu, ki je umrl danes v Parizu v starosti 85 let.

“Danes je svet izgubil kreativnega genija. Pogrešali te bomo Karl,” je tvitnila Trumpova, ki je bila dolgoletna oboževalka modnega oblikovalca.

Ob zapisu je objavila tudi fotografije, na kateri sta med drugim skupaj z Lagerfeldom. Nekdanja manekenka je na eni od fotografij oblečena v bež obleko in jakno, na drugi pa je skica kostima, ki ga je Lagerfeld oblikoval za Trumpovo.

Prva dama si je pogosto nadela modne kreacije iz hiše Chanel, poroča francoska tiskovna agencija AFP. Lagerfeld pa je večkrat ponovil, da je Donalda Trumpa poznal, preden je vstopil v politiko in da je demokratično izvoljen predsednik. “Sprijaznite se s tem,” je dejal nekoč.

Cesar oz. kaiser, kot so mu tudi rekli, je umrl danes v Parizu v 86. letu starosti. Lagerfeld velja za eno najbolj znanih imen v modni industriji ter ikono modnega sveta. Za svoje delo je prejel šest nagrad Združenja ameriških modnih oblikovalcev, leta 2002 tudi nagrado za življenjsko delo. V Franciji je prejel naziv viteza legije časti.

Zadnje novice

Sorodne vsebine