9.6 C
Ljubljana
četrtek, 13 maja, 2021

Mecen globalne levice George Soros je še veliko nevarnejši, kot si mislimo!

Bilo je 20. julija 2018, ko je kontroverzni ameriški milijarder madžarskega porekla George Soros v kalifornijskem letovišču La Costa na tajnem srečanju Demokratičnega zavezništva, ki deluje znotraj njegove Fundacije odprte družbe/Open Society Foundation, zbranim preroško napovedal oblikovanje nove svetovne vlade, ki bo neodvisne države vodila k uvedbi novega svetovnega reda pod njegovim vodstvom.

 

Med svojim govorom na tajnem srečanju v Kaliforniji, kjer so demokratski politiki, liberalni aktivisti in njihovi največji donatorji razpravljali in oblikovali politično strategijo, je Soros navdušeni publiki dejal, da mora svet delovati pod eno vlado: “Z združenimi državami pod enotnim svetovnim upravljanjem bo svetovno gospodarstvo lahko napredovalo s centralno nadzorovano svetovno banko in enotno valuto.”

Sorosa je še vedno skelela zmaga Donalda Trumpa na predsedniških volitvah 2016, zato si je zastavil cilj, da Trumpu oneogoči ponovitev mandata 2020. Danes ko opazujemo dogajanja vse od novembrskih volitev pa do ponedeljkovega elektorskega odločanja se zdi, da je Sorosu uspelo. V La Costi je namreč leta 2018 dejal: “Učiti se moramo na dogodkih lanskih volitev v ZDA, da v prihodnosti preprečimo tovrstne napake.” Mimogrede, kar 99,64% donacij Black Lives Matter “Defund the Police,” ki jo financira Soroseva fundacija Open Society Foundation, je dobil Joe Biden prek ActBlue, demokratične platforme za zbiranje sredstev, ki je največja donatorka Kampanja Biden za predsednika.

Več si lahko preberete TUKAJ.

Zadnje novice

Sorodne vsebine