7.5 C
Ljubljana
sreda, 1 februarja, 2023

LGBT aktivisti pravijo: Zdaj prihajamo po vaše otroke

V prispevku na spletni strani »News with views« avtor Rob Pue opozarja, da homoseksualni lobi namerava razširiti polje svojih aktivnosti tudi na otroke.

Avtor trdi, da je bil to namen homoseksualnega lobija od vsega začetka, a da so za dosego tega cilja šli po korakih. Začel se je s sprejemanjem homoseksualnosti, nato s priznanjem pravic homoseksualnih parov, nadaljevalo se je s homoseksualnimi porokami in zdaj se soočamo z transgenderizmom in preostalimi teorijami spola, ki nam jih vsiljuje LBGT-skupnost. Pue pravi, da so zdaj že tako močni, da je vsakršna kritika in opozarjanje na namene homoseksualnega lobija, kaznivo dejanje.

Pue pravi, da sedaj LGBTQP+ (pri temu P pomeni pedofilijo) poskuša približati ljudem, predvsem pa otrokom, idejo pedofilije. Zato so uspeli pod krinko »sprejemanja« sprožiti nacionalni program »ozaveščanja«, v katerem transspolniki, oblečeni v ženska oblačila in naličeni, predšolskim otrokom v okviru učnega programa prebirajo pravljice in pri tem razlagajo otrokom, da je homoseksualnost »zabavna«, da je to način, da »izrazijo svojo individualnost« in da ne obstajajo fantovske in dekliške »stvari«. Končni cilj tega delovanja je sprejemanje, normalizacija in na koncu slavljenje pedofilije. To pa je bil po Pueju cilj homoseksualcev od vsega začetka njihovega »boja«. V potrditev svojih trditev omenja dokument izleta 1987 z naslovom »homoseksualni revolucionar« in citat iz njega:

»Sodomizirali bomo vaše sinove, simbole vaše šibke moškosti, vaših puhlih sanj in vulgarnih laži. Zapeljevali jih bomo v vaših šolah, vaših internatskih spalnicah, vaših telovadnicah, vaših slačilnicah, vaših športnih arenah, v vaših semeniščih, vaših mladinskih skupinah, straniščih vaših kinematografov, vaših vojaških spalnicah, vaših kamionskih postajališčih, vaših moških klubih, v vašem Kongresu, povsod, kjer se zbirajo moški. Vaši sinovi bodo postali naši priležniki in bodo izpolnjevali tisto, kar jim bomo naročili. Stesali jih bomo po svoji podobi. Želeli so nas bodo in nas oboževali.«

Vir: https://newswithviews.com/now-theyre-coming-for-our-children/

PODPRITE DEMOKRACIJO!

Drage bralke, dragi bralci, donirajte Demokraciji in podprite pluralnost slovenskega medijskega prostora!

Sorodne vsebine