15.3 C
Ljubljana
četrtek, 22 aprila, 2021

Kitzbühel: Ljubosumnež ubil pet ljudi

 V Kitzbühelu je 25-letni ljubosumnež ubil nekdanje 19-letno dekle, njeno družino in novega fanta.

 V Kitzbühelu je bilo v nedeljo zjutraj pet ljudi ubitih.  25-letni Andi E. naj bi ljubosumno umoril svoje 19-letno nekdanje dekle in njeno družino.  Po zločinu se je storilec obrnil na policijo z besedami: “Pravkar sem ubil pet ljudi.”  Nato je izročil pištolo in nož.

Po navedbah policije naj bi bil domnevni storilec ljubosumen na njegovo nekdanje dekle.  Par je razmerje končal pred dvema mesecema.  V noči na nedeljo je osumljenec srečal svoje nekdanje dekle in njenega novega fanta.

Nekaj ​​ur kasneje se je A. E. zapeljal do hiše 19-letnice, kjer je najprej pozvonil in mu odprl oče 19-letnce. Prišlo je do verbalnega spopada.  Oče je moškega pozval, naj odide. Osumljenec se je vrnil domov, vzel orožje, ki je pripadalo njegovemu bratu in ki ga je hranil v trezorju.  Ob 5.30 uri naj bi se vrnil v hišo bivšega dekleta.

Ko je njen oče spet odprl vrata, ga je ubil, nato pa še ubiti, nato pa še njeno 51-letno mamo in 25-letnega brata.

Nazadnje je moški preko balkona prišel do stanovanja, v katerem sta bila 19-letnica in njen 24-letni prijatelj in oba ustrelil.

Moški je zelo dobro poznal okolico hiše, ker je bil na naslovu očitno prijavljen več mesecev.  Zato je tudi vedel, kje so bili stanovalci ponoči.

Župan Klaus Winkler je bil v prvi reakciji globoko šokiran: “Tako neverjetne tragedije v Kitzbühelu še nikoli nismo doživeli.”

 

Zadnje novice

Sorodne vsebine