22.1 C
Ljubljana
ponedeljek, 2 avgusta, 2021

“Kebab mojster” ubil lastno hčer, prelepo trebušno plesalko: S službenim nožem jo je razsekal na dele in jih zakopal v gozdu

Tuji mediji poročajo o brutalnem umoru lepotice, ki si je kruh služila kot trebušna plesalka. Njen “sodnik” je bil kar lastni oče, ki je lepo Didem najprej zadušil, nato pa jo razsekal na kose. To je storil kar z enim od ogromnih nožev, ki jih je kot “kebab mojster” uporabljal pri svojem delu.

 

Hasan Uslu iz mesta Kesan v Turčiji je bil aretiran zaradi suma, da je pokončal svojo hčerko, 32-letno Didem. Dele njenega telesa je nato pokopal v bližnjem gozdu. Osumljeni si kruh služi kot kebab mojster, svojo hčerko pa naj bi ubil po vročem sporu. Kot piše srbski Kurir, je povedal policiji, da naj bi “Didem žalila njega in njegovo ženo”.

Foto: Facebook

Foto: Facebook

Kot poročajo tuji mediji, naj bi jo najprej zadušil, nato pa razsekal njeno telo na koščke z enim od svojih velikih nožev. Razkosano truplo je nato spravil v zamrzovalnik, saj jih je kasneje nameraval zakopati v gozdu, kar je tudi storil. Ko je zaključil s tem grozodejstvom, je skrinjo prodal eni izmed trgovin z opremo.

Foto: Facebook

Foto: Facebook

Grozljivo dejanje je bilo odkrito potem, ko so našli roko lepotice, zavito v časopisni papir. S pomočjo psov je policija našla tudi druge dele telesa, ki so bili zaviti zelo natančno in očitno z zgolj enim gibom.

Foto: Facebook

Policija je aretirala njenega očeta, poleg njega pa še njeno mater in mlajšo sestro – slednja je bila zelo hitro izpuščena. Hasan je vse priznal in policiji pokazal tudi lokacijo, kamor je zagrebel hčerkine posmrtne ostanke.

M. S.

Zadnje novice

Sorodne vsebine