23.4 C
Ljubljana
torek, 11 maja, 2021

JAR razorožila bele kmete: Strokovnjaki opozarjajo: “Razorožitev je prvi znak prihajajočega genocida.”

Južnoafriška republika pridno koraka po poti, ki jo je pred njo preizkusil sosednji Zimbabve. Belim kmetom so pred časom odvzeli strelno orožje, zdaj jim jemljejo še zemljo. Vse medtem, ko bele kmetovalce v državi tolpe vlomilcev vsak teden morijo, država pa umore označuje za “ponesrečene rope”.

Južnoafriška republika se navkljub vsem opozorilom vztrajno spreminja v brezno norosti. Njen politični vrh, ki je marksistično ideologijo razrednega boja apliciral na rasno delitev, tako poziva k pobijanju belega prebivalstva. Že pred časom smo poročali, da je stanje v državi doseglo točko, kjer je Avstralija po hitrem postopku odobrila vizo belcem iz JAR. Zdaj je preiskavo razmer v JAR napovedal tudi ameriški predsednik Donald Trump.

Zdaj se stanje samo še slabša. Tako banke v JAR po poročanju Infowars vztrajajo, da morajo belci, katerim je država odvzela kmetije, še vedno odplačevati posojila in hipoteke, ki so bili vezani na odvzeto kmetijo. Kakor so zapisali pri Nedbanki, je dolžnik dolžen odplačevati svoj dolg ne glede na to, kaj z njegovo zemljo počne država, če mu jo odvzame ali ne.

Zaradi napovedi odvzema zemlje belim kmetom padla vrednost valute
V odvzemanju posesti belim kmetom, Afriški nacionalni kongres (ANC) vztraja, da gre za agrarno reformo, ki “ne bi smela spodjedati bodočih investicij v ekonomijo ali škodovati agrikulturni proizvodnji in preskrbi s hrano.” To pa je po poročanju Zero Hedge v nasprotju z realnostjo, saj je vrednost randa strmoglavila, ekonomija je v prostem padu, potrošniška kupna moč je padla zaradi povišanja brezposelnosti in dejstva, da ljudje ne zapravljajo iz strahu za prihodnost.

Država se vseeno ne meni za vse to. Glavno je, da grešnemu kozlu, ki so ga prepoznali v belih kmetih, nameravajo odvzeti zemljo in jo porazdeliti med črno prebivalstvo. O tem očitnem rasizmu ne boste slišali iz ust slovenskih režimkih novinarjev, ki so ostali brez diha samo ob pogledu na zadnjo naslovnico Demokracije.

Slike s prizorišč umorov na belih kmetijah v JAR (vir: twitter)

Novi podatki razkrivajo, da črnske tolpe v JAR vsak peti dan ubijejo belega kmeta. Oblasti ta “fenomen” razlagajo kot “ponesrečen vlom”. O resnici, ki se skriva za temi tako imenovanimi ponesrečenimi vlomi, je prva poročala kanadska neodvisna novinarka Lauren Southern v dokumentarnem filmu Farmlands, ki je dostopen tudi na Youtubeu.

Prvi korak do genocida je razorožitev
Vodja organizacije Genocide Watch dr. Gregory Stanton je že leta 2012 v JAR prišel do ugotovitve, da “poteka koordinirana kampanja genocida proti belim kmetom.” Po ocenah vlade se v povprečju zgodi 50 umorov na dan. Po ocenah zunanjih opazovalcev dvakrat toliko. Vladajoča ANC je prepovedala zbiranje in analizo statistik o kriminalu, saj naj bi te po njihovih besedah odganjale tuje investitorje in škodovale ljudem v državi.

Nenavadno, kako niso imeli nobenih zadržkov pri škodovanju belim kmetom, ki so jih razorožili s prepovedjo orožja. Številni so takrat svoje puške predali oblastem in postali lahka tarča za črnske morilske tolpe. Kakor so zapisali pri Genocide Watch: “Razorožitev določene skupine je eden od najgotovejših zgodnjih pokazateljev genocida v nastajanju.”

Ivan Šokić

Zadnje novice

Sorodne vsebine