14.7 C
Ljubljana
torek, 18 maja, 2021

Grozljivo odkritje v Nigeriji: v islamski šoli, kjer so jih na strahoten način učili Koran, policija rešila 300 izstradanih in spolno zlorabljenih dečkov!

Pretresljivo! V Nigeriji so rešili 300 ljudi, ki so bili ujeti v hiši torture, kot so poimenovali islamsko šolo v Kaduni. Stradanje, posiljevanje in spolne zlorabe so bile del vsakdanjika delovanja v tej grozljivi islamski šoli v Nigeriji.

 

Iz Nigerije prihaja nova šokantna novica. V mestu Kaduna so rešili 300 moških, med njimi je bilo veliko mladih fantov in dečkov,  ki so bili žrtev islamske šole. Žrtve tega krutega islamskega procesa so doživeli spolne zlorabe, stradanje in posiljevanja. Policija se je lotila preiskave, ko je dobila namig od anonimnega vira. Policijske sile so ob tem aretirale lastnika in še šest članov osebja zaradi suženjstva.

Po poročanju Daily Maila je policija v stavbo groze vdrla v četrtek, kjer so žrtve živele v nečloveških razmerah, kjer so jih na grozljiv način učili Koran. Policijski predstavniki so tudi sporočili, da so žrtve prihajali iz Burkine Faso, Malija in preostalih afriških držav. Šola bi morala predstavljati islamski center, vendar so se dogajale vse druge grozote, ki s poučevanjem niso imele nič skupnega.

Silili so jih v homoseksualne odnose
Ob tem policisti dodajo, da so v eni majhni sobi našli fantke mlajše od devetih let, ki so bili ujeti v verige. Mučitelji so jim povedali, da zato, da bodo lahko lažje odrasli v zrele in odgovorne moške. “Ujet sem bil tri mesece z verigami okrog nog. Moral bi študirati v Južnoafriški republiki, a sem končal tukaj kot ujetnik. Rekli so, da bodo poučevali lastnosti islama in Korana. A počeli so vse drugo, med drugim tudi silil otroke v homoseksualne odnose,” se izpove Bello Hemza, eden izmed preživelih, ki so preživeli torturo islamistov v  Kaduni, ki se nahaja v severnem delu Nigerije.

Zadnje novice

Sorodne vsebine