16.2 C
Ljubljana
četrtek, 23 septembra, 2021

[FOTO] Melania Trump z obiskom vojaške letalske baze popolnoma navdušila ameriške vojake!

Prva ameriška dama Melania Trump je v sredo obiskala ameriško letalonosilko USS George H.W. Bush in ameriške vojake v skupni vojaški letalski bazi Langley v Hamptonu Virginiji in vnovič navdušila s svojo eleganco in pozitivno energijo, ki jo ta odseva.   

 

Melania je ob obisku nosila kostim v mornarsko modri in črni barvi, preko pa je oblekla kratek plašč iz kašmirske volne v vojaškem stilu. Plašč modnega oblikovalca Dereka Lama je sicer mogoče preko spleta kupiti za okrog 1,900 ameriških dolarjev.

Foto: Twitter

Foto: Twitter

Foto: Twitter

Pozabila ni niti na modne dodatke

Modna muza vedno večjega števila modnih oblikovalcev po vsem svetu je plašč skombinirala z usnjenimi ozkimi hlačami visokega pasu znamke JBrand v znesku 998 ameriških dolarjev, poleg pa obula najljubše usnjene vojaške škornje črne barve, navaja ameriški Breitbart. Svoj videz je ob zadrževanju na odprtem dopolnila s črno pleteno kapo, sončnimi očali in seveda z usnjenimi rokavicami znamke Bottega Veneta, ki veljajo za pravi modni hit letošnje zime.

Sodeč po fotografijah je bila Melania toplo sprejeta s strani ameriških vojakov, kar pa ne čudi glede na to, da je ta že večkrat javno poudarila, da je ponosna na delo ameriških vojakov. Njeno domoljubje pa se odraža tudi na letošnji praznični dekoraciji Bele hiše.

Foto: Facebook

Foto: Facebook

H. M.

Zadnje novice

Sorodne vsebine