15.7 C
Ljubljana
petek, 23 aprila, 2021

[FOTO] Islam v vsem svojem “sijaju”: Medtem ko na TV SLO učijo slovenske otroke moliti k Alahu, pa v Gazi v Hamasovem poletnem taboru učijo 120 tisoč otrok streljati in napadati z nožem!

Poletje je čas počitnic, ko otroci uživajo na morju in se udeležujejo organiziranih poletnih taborov. Ko pomislimo na poletne tabore, si verjetno zamislimo otroke, ki uživajo s prijatelji, se igrajo, so aktivni v športu, naravi ali pa umetniško ustvarjajo. Na žalost pa nimajo vsi otroci te sreče. Hamas je namreč v Gazi organiziral bizaren poletni tabor za njihove otroke, na katerem so jih učili nasilja, trenirali so jih, kako ugrabiti človeka, imeli so parade v čast posameznim teroristom, ki so se razstrelili med Izraelce, organizirali so tečaje, kako pravilno z nožem zabosti drugega, in jih učili streljati, za tarče pa so imeli kar izraelske zastave in izraelskega premierja Benjamina Netanyahua. Imeli so tudi predavanja iz Korana. Na kratko: trenirali so jih, kako postati teroristi. Na naši politični levici pa pripadniki Hamasa veljajo za borce svojega naroda in bi jim njihov največji podpornik, prvak DeSUS-a Karl Erjavec, ki bi bil zopet rad v koaliciji in bi zopet rad soustvarjal “dobrobit” za Slovenijo, podelil državno suverenost in priznal Palestino.

120 tisoč otrok in najstnikov se je udeležilo poletnega tabora, ki ga je julija letos organiziral Hamas. To je že tretje leto zapored, da omenjeno vojaško krilo organizira tovrstne tabore. Vodilo oziroma naslov letošnjega kampa je bil “Pionirji osvoboditve – prevzeti Jeruzalem”, cilj pa naučiti to generacijo, kako zavzeti Jeruzalem in osvoboditi Palestino.

Pri učenju streljanja je tarča izraelski premier

Zgodba je tako bizarna in neverjetna, da če ne bi po spletu zaokrožile fotografije, bi se morda zdela neresnična. A žal ni. Otrokom že od malih nog vsiljujejo sovraštvo do Izraela in jih učijo, da so njegovi sovražniki. To dokazujejo že sama imena “aktivnosti” na taboru: “tečaj z nožem”, kjer so jih učili, kako pravilno zabosti, “postati vojak” je naslednja aktivnost, tretja pa je poimenovana “Baha ‘Aliyan”, in sicer po znanem teroristu, ki je bil vpleten v teroristični napad na avtobus v Jeruzalemu 13. oktobra 2015.

Vodja poletnega tabora Zaki Al-Sharif je pojasnil, da je njihov cilj vzgajati “posebno in zavestno generacijo, ki bo vodila odločilno osvobodilno akcijo proti Izraelu”. Dodal je, da se vse veje Hamasa strinjajo, da so vzgoja otrok v islamsko vero, vojaško učenje in utrditev temeljnih palestinskih načel ključni za palestinsko osvoboditev. Zato v ta namen tako učijo svoje otroke. “Za osvoboditev je treba trenirati to generacijo. Vzgajamo jo na podlagi Korana, tako da lahko razširijo našo misijo in vrnejo ‘naš’ Jeruzalem,” je dejal.

Vemo, da je Hamas skrajna organizacija, ki ubija nedolžne ljudi. Muslimane, žide, kristjane, pogane, ateiste. Njeno vojaško krilo je že izvedlo številne teroristične napade na Izrael kot tudi samomorilske bombne napade. Njen cilj pa je genocid nad Židi in vzpostavitev islamskega kalifata, po sunitski verski tradiciji. A vseeno v levičarskih krogih veljajo za borce, ki se borijo za pravice svojega naroda. A dejanja kažejo drugačno sliko – svojim lastnim otrokom perejo možgane, jim od malih nog vsiljujejo nasilje in sovraštvo ter jih ob tem ropajo brezskrbnega otroštva.

Več fotografij TUKAJ.

A. G./Nova24TV

Zadnje novice

Sorodne vsebine