20.1 C
Ljubljana
torek, 18 maja, 2021

Dr. Norbert van Handel: Dolgo slovo (Nekrolog za Merklovo)

Piše: Dr. Norbert Freiherr van Handel

Angela Merkel bo zapustila politično prizorišče. Sledile ji bodo vse vrste pohval.

Kot zunanji opazovalci pa lahko rečemo naslednje:

Angeli Merkel je uspelo, da je Unijo CDU/CSU iz etatistične stranke spremenila v sredinsko stranko.

Gospa Merklova je krščanske okcidentalne vrednote Unije mirno zreducirala na mešanico brez vrednot.

Gospa Merklova je tiho spodbujala priseljevanje kulturnih tujcev, večinoma muslimanov, s čimer je močno spremenila kulturno identiteto Nemčije.

Angela Merkel je mirno dopuščala nasilje islamskih teroristov, ki so z avtomobili, pištolami in noži vstopali v Nemčijo, s čimer je izjemno ogrozila varnost države.

Gospa Merklova je mirno poskrbela, da se je islamizacija Nemčije veselo nadaljevala in da so mošeje preplavile nekoč krščansko državo.

Gospa Merklova je mirno (“Mi zmoremo”) omogočila, da so se v številnih vročih točkah večjih nemških mest pojavile muslimanske institucije, kot sta šeriatsko pravo in mizoginija.

Gospa Merklova je v Nemčiji potihoma uporabila svoje znanje, ki ga je pridobila pod vplivom SED, pri čemer je demonizirala vse, kar je “desničarsko”, medtem ko je v svojih politikah dajala prednost tistemu, kar je levo-zeleno.

Gospa Merklova je Nemčijo mirno spremenila v državo, v kateri je levo-zeleno pozitivno, desno pa negativno.

Merklova je mirno zmanjšala obrambno pripravljenost Nemčije na eni strani, da bi na drugi vzpostavila obrambne ministre, ki nikakor niso bili primerni za krepitev nemške vojaške moči.

Gospa Merklova je za predsednico Komisije EU po tihem imenovala eno od teh gospa, ki zagotovo ni sposobna zastopati nemških ali srednjeevropskih interesov.

Na tihem so se v tekmo za naslednje volitve v Bundestag uvrstili kandidati CDU/CSU, ki bodo zagotovo še naprej izvajali politiko gospe Merkel – razen če bo gospodu Merzu uspelo spodbuditi gospoda Lascheta v pravo smer.

Gospa Merkel je mirno priznala, da v domišljeni politiki enakosti spolov ljudje in ženske skorajda ne vedo več, kje pravzaprav stojijo, in da je družbenopolitično krmilo prevzel prvi, drugi ali tretji spol.

Demokracijo je potihoma zamenjala ustavna zaščita, s čimer je bilo odpravljeno svobodno razmišljanje svobodnih ljudi v svobodni družbi.

Merklova je najpomembnejšo evropsko državo tiho žrtvovala francoskim interesom in to prikrivala s politiko EU.

Gospa Merklova je mirno dovolila in še vedno dovoljuje, da jo sultan na Bosporju izsiljuje glede vprašanja priseljencev.

Merklova je potihoma uničila odnose z Rusijo, ki je ena najpomembnejših evropskih partneric. Kar zadeva Kitajsko, je tudi Merklova rada kazala s prstom in zahtevala enako demokracijo, kot jo je odpravila v Nemčiji.

Gospa Merklova se bo mirno umaknila v Uckermark in z veseljem opazovala svoje delo, ki v razmerju 1:1 ustreza politiki SED, ki ji je bila gospa zavezana vse življenje.

Dr. Angeli Merkel želimo lepo upokojitev in upamo, da bo Nemčija premagala vse te uničujoče krivice, ki so nastale v času gospe Merkel.

Dr. Norbert Baron van Handel je zunanjepolitični svetovalec predsednika FPÖ Norberta Hoferja. Baron van Handel je postal mednarodno znan po svojih “Kdo vam daje to pravico, gospa Merklova?” (“14 točkah proti Merklovi”) iz leta 2016.

Vir: UME

Zadnje novice

Sorodne vsebine