24.8 C
Ljubljana
torek, 3 avgusta, 2021

Dokazi, da je bila migrantska kriza, ki pretresa Evropo, umetno sprožena

Migrantska kriza, ki je zaradi različnih kriminalnih dejanj ilegalcev tudi v Sloveniji vsak dan aktualnejša, Evropo pretresa že 5 let. V tem obdobju je na staro celino po različnih poteh prišlo že skoraj 4 milijone ilegalnih migrantov, od katerih kar 90 odstotkov predstavljajo mladi moški iz afriških držav ter držav Srednjega vzhoda. Glede na to, da gre v veliki meri za na pot dobro pripravljene osebe, ki pri sebi običajno nosijo večje količine denarja, je jasno, da so bile migracije, ki jih najbolj spodbujajo predvsem levi politiki, aktivisti in nevladne organizacije, umetno sprožene. V primeru, da se bo njihov trend nadaljeval, nam kmalu grozi propad zahodne civilizacije.

 

Od pomladi leta 2014 je v Evropo prispelo že 3,6 milijona migrantov iz afriških držav in držav Srednjega vzhoda. Pri tem je šlo kar v 90 odstotkih za moške, mlajše od 35 let. Praktično vsi so v Evropo prispeli po različnih ilegalnih poteh po kopnem in morju. Ilegalno prečkanje meja jim je bilo omogočeno zlasti po zaslugi različnih evropskih levičarskih in liberalnih politikov ter promigrantske propagande.

Presenetljivo je zlasti dejstvo, da so številni migranti dobro opremljeni za dolgo pot ter imajo pri sebi večje količine denarja. Slednje je presunljivo, saj velika večina migrantov prihaja iz držav s tako nizkim življenjskim standardom, da bi morali o tolikšnih količinah denarja le sanjati, ne pa jih dejansko posedovati. Poleg tega je jasno, da je že samo njihova pot v Evropo tako draga, da si je sami nikakor ne morejo financirati. Več kot očitno je torej, da gre pri novodobnih migracijah iz držav tretjega sveta za skrbno načrtovan in voden projekt, katerega glavni cilj je uničenje zahodne civilizacije.

VIDEO si poglejte TUKAJ.

Za migracijami stojita Soros in Združeni narodi

Pri transportu ilegalnih migrantov v Evropo igrajo pomembno vlogo zlasti nevladne organizacije, ki delujejo pod krinko solidarnosti in humanitarnosti. Eden glavnih protagonistov novodobne migrantske krize je tako zagotovo madžarsko-ameriški multimilijarder, filantrop in poslovnež George Soros, ki je s svojim skladom Open Society Foundations ter še dvanajstimi drugimi fundacijami ustanovil program European Programme for Integration and Migration (EPIM). Doslej je v svojo mrežo nevladnih organizacij investiral kar 18 milijard dolarjev. Poleg Sorosa migracije pospešujejo tudi Združeni narodi, ki so leta 2015 ustanovili organizacijo The UN Migration Agency (IOM). Ta je v Afriki in na Srednjem vzhodu organizirala tako imenovane migrantske poti ter različne migrantske centre, ki so jih in jih še koristijo tudi borci Islamske države.

Nezakoniti migranti, ki želijo v Evropo. (Vir: Twitter)

Dotok denarja za migracije omogoča Zahod

Dotok velikih vsot denarja, s katerimi je financiran transport ilegalnih migrantov, torej v resnici omogoča Zahod. Pri tem je predvsem šokantno dejstvo, da gre v veliki meri za denar, pridobljen z davki. Prebivalci zahodnega sveta torej sami nevede v veliki meri prispevamo k temu, da ilegalni migranti vedno bolj ogrožajo našo civilizacijo.

M. D.

Zadnje novice

Sorodne vsebine