9 C
Ljubljana
nedelja, 18 aprila, 2021

Demokratski predsedniški kandidat Joe Biden grabil dekle tajnega agenta za prsi in jih skoraj dobil po nosu! Tajna služba vse dokaze o incidentu uničila!

Z uradno nominacijo za kandidata Demokratov na novemberskih predsedniških volitvah v ZDA, je začelo vse umazano perilo Joea Bidena prihajati v javnost. Tajna služba je tako celo potrdila, da so uničili vse dokaze o  incidentu, v katerem je Biden na zabavi pograbil dekle enega od tajnih agentov za prsi, zaradi česar ga je tajni agent skoraj pretepel, ostali agenti pa so ga morali držati stran.

 

“Morali smo odpovedati podpredsednikovo božično zabavo v podpredsednikovi hiši, ker bi Biden grabil naše žene in dekleta za zadnjice,” je po pisanju Zero Hedge razkril nekdanji tajni agent. Takratni podpredsednik Joe Biden “bi se zafrkaval s čisto vsako žensko in najstnico. Bilo je grozno.”

A to je bil šele začetek mračne izpovedi. Po trditvah nekdanjega tajnega agenta, ki je bil zadolžen za Bidenovo varnost, se je nekdanji ameriški podpredsednik rad gol sprehajal po svoji rezidenci. “Mislim, čisto gol … To je bilo podobno Weinsteinu.”

<span data-mce-type=bookmark style=”display: inline-block; width: 0px; overflow: hidden; line-height: 0;” class=mce_SELRES_start></span>

Eden od tajnih agentov je bil leta 2009 za en teden suspendiran, potem ko je odrinil Bidna stran, ker je stari perverznež pograbil njegovo dekle za prsta, medtem, ko sta se slikala z Bidnom. Situacija je bila tako napeta, je vir povedal za Gateway Pundit, da so morali posredovati preostali tajni agenti in preprečiti, da bi razjarjeni agent udaril Bidna.

<span data-mce-type=bookmark style=”display: inline-block; width: 0px; overflow: hidden; line-height: 0;” class=mce_SELRES_start></span>

Osrednji mediji so zadevo v celoti prezrli. Pri Judicial Watch po drugi strani so vložili zahtevek za vpogled v poročilo o incidentu. Prejeti odgovor jih je presenetil, iz tajne službe so jim sporočili, da je bila kartoteka o incidentu uničena. Pri tajni službi so v pojasnilu navedli, da je bila omenjena kartoteka uničena v skladu s pravili o shranjevanju. To pomeni, da se je iztekel zakonsko določeni rok za ohranjanje arhiva, nakar so celotno stvar enostavno uničili.

Ni pa to osamljen primer Bidenove perverznosti, ko pride do ženski in otrok. Kar preseneča, je dejstvo, da za njegove preverzne navade vedo vsi okoli njega, a so še vedno pripravljeni izpostavljati svoje otroke in žene.

Zadnje novice

Sorodne vsebine