22.5 C
Ljubljana
nedelja, 1 avgusta, 2021

Britanija v šoku: Dobaviteljica mladoletnic pokojnemu milijarderju Jeffreyju Epsteinu naj bi večkrat obiskala Princa Andrewa v Buckinghamski palači

Na Otoku so v javnost pišle trditve nekdanjega policista, ki trdi, da je Ghislaine Maxwell, ki velja za dobaviteljico mladoletnic pokojnemu pedofilskemu milijarderju Jeffreyju Epsteinu, večkrat na skrivaj obiskala Beckinghamsko palačo, kjer je ta obiskala Princa Andrewa, mlajšega sina kraljice Elizabete II.

Paul Page, ki je služboval v kraljevem poveljstvu za zaščito od leta 1998 do leta 2004, vztraja, da sta se Maxwell in več drugih žensk odpravile v palačo, da bi se srečale z vojvodo Yorškim.

Page navaja, da se ženske obiskovalke sploh niso podpisovale v knjigo obiskovalcev, zaposleni pa naj bi jih celo vozili domov, saj bi se v nasprotnem primeru morali soočiti z jeznim princem Andrewom. Te trditve so se pojavile po tem, ko so v javnost prišle govorice, da je bil vojvoda Yorški v tesnih tesnih odnosih s pedofilskim milijarderjem Jeffreyjem Epsteinom, potem ko se je pred dvema tednoma ubil v zaporu na Manhattnu.

Foto: Twitter

Video do katerega se je Daily Mail dokopal v nedeljo je pokazal, kako Andrew maha ženski znotraj rezidence Epsteina v New Yorku, ob tem pa so se pojavile obtožbe, da naj bi ta trikrat spal z domnevno spolno sužnjo Virginio Roberts. Princ kategorično zanika obtožbe Robertsove in dodaja, da ne obstajajo sugestije, da je spal z mladoletnimi ženskami. Palača je med drugim izdala izjavo, v kateri so navedli, da naj bi bile trditve Paga neutemeljene, ob tem pa so opozorili, da je bil ta v preteklosti obsojen zaradi goljufije in da je nekaj časa preživel za rešetkami. The Sun pa medtem poroča, kako naj bi imel vojvoda več kot 1.000 ljubimk.

Foto: Twitter

Jeffrey Epstein, princ Andrew, takrat 15-letna Virginia Roberts Giuffre, in Epsteinovo dekle in dobaviteljica mldoletnic Ghislaine Maxwell (vir: twitter)

Maxwella, ki naj bi se družila s princem, je bila nedavno obtožena, da je ta skrbela za dobavo spolnih suženj Epsteinu. Sama pa vse obtožbe vztrajno zanika. Po virih britanskega medija, naj bi bil princ postal izjemno zaskrbljen po tem, ko so se oglasile žrtve Epsteina. Vse odkar je bil prinčev dober prijatelj prejšnji mesec aretiran, se ta poskuša čim bolj distancirati od njega. A so bili njegovi napori kaj hitro podkopani potem, ko so na plano prišle podrobnosti, kako je ta gostil pedofila na posestvu Balmoral in fotografije na katerih je mogoče videti, da je ta pedofila obiskal na njegovem domu v New Yorku. Kakorkoli Beckinghamska palača vse obtožbe še naprej vztrajno zanika.

Hana Murn

 

Zadnje novice

Sorodne vsebine