19.8 C
Ljubljana
četrtek, 5 avgusta, 2021

Bravo Brigitte Bardot, to je prava ljubezen do domovine! Slavna igralka spet jasno, javno in ostro nad krute muslimanske običaje, ki uničujejo Evropo!

Slavna igralka in francoski nacionalni zaklad Brigitte Bardot, sicer glasna aktivistka za pravice živali, se je spet oglasila. Menila je, da muslimanske navade obrednega klanja živali niso sprejemljive v 21. stoletju.

Bardotova, ki je pred meseci izjavila, da Francijo lahko reši le Marine Le Pen, je tako spet razburila islamski svet, levičarski aktivisti jo spet označujejo za ksenofobno.

Spomnimo. Brigitte Bardot je pokazala, kaj pomeni imeti rad svojo domovino. »Ne vmešavam se je tujo kulturo, identiteto in navade, toda ne vmešavajte se vi v mojo kulturo,« je vsa zgrožena, kako se Francija islamizira, dejala letos spomladi: »Vzgojena sem ob časti, patriotizmu, ljubezni in spoštovanju do svoje domovine, toda ko vidim, v kaj se je Francija spremenila, sem žalostna.«

Poudarila je, da se proti francoske Alžirije ni borila zato, da bi Francija postala alžirska. Slavna igralka, stara 83 let, je še menila, da se ji zdi nesprejemljivo, da muslimanke hodijo v burkah po javnih krajih.

Zapis Bardotove na Twitterju si lahko ogledate TUKAJ.

Zadnje novice

Sorodne vsebine