7.2 C
Ljubljana
petek, 7 maja, 2021

Bivši nemški general povedal neprijetno resnico: Če ne ustavimo migracij, bo Evropa popolnoma islamizirana

Nekdanji nemški general Gerd Schutze-Rhonhof je posvaril pred popolno islamizacijo in afrikanizacijo Evrope v primeru, da ne zaustavimo migracij. Kritičen je bil do predlaganega pakta o migracijah Združenih narodov, ki naj bi bil sprejet decembra.

 

“Osrednja težava množičnih migracij s tem ne bo rešena. Z vsemi poskusi, da bi naredili čezmejne migracije bolj humane in civilizirane ter da bi jih usmerili na splošno, se ne rešuje glavnega problema Nemčije, ki so sočasne neregularne množične migracije v prihodnosti,” je rekel Gerd Schutze-Rhonhof. Dodal je, da “bo brez končanja množičnih migracij iz afriških in islamskih držav Nemčija najverjetneje pretežno afriška in islamska že v naslednjih dveh generacijah. Izdaja nemškega družbenega sistema bi bila tako končana.” Po njegovem mnenju je nezmožnost, da bi zavrnjene prosilce za azil deportirali, še en ključen dejavnik. Pri DW so tako poročali, da se polovica prosilcev za azil po tem, ko so bili zavrnjeni, enostavno skrije, takih pa je bilo v Nemčiji kar 618.000.

Z rastjo multikulturnosti raste tudi kriminal!

Kot še poroča Voice of Europe, so v mnogih nemških mestih Nemci že postali manjšina, kot na primer v Frankfurtu, z rastjo multikulturnosti pa rastejo tudi stopnje kriminala. Skupno število kriminalnih dejanj je naraslo že na 14.864 na 100.000 prebivalcev, podobna pa je situacija tudi v drugih multikulturnih mestih, kot sta Hannover in Berlin.

Po pomoč se obračajo tudi nemške šole zaradi islamskega nasilja nad drugimi otroki. Učenje takšnih otrok je prav tako postalo nemogoče, iz Hannovra so tako poročali celo o razredih, v katerih so vsi otroci migranti, nemščina pa je v teh primerih postala tuj jezik. To onemogoča normalno poučevanje. Prav tako bo nov dogovor o migracijah med Merklovo in SPD, ki dovoljuje migrantom, da ostanejo, če najdejo zaposlitev, samo pospešil uničenje Nemčije. Angela Merkel, katere vera je multikulturalizem, tako simbolizira izbris več generacij nemške zgodovine.

J. Ž.

Zadnje novice

Sorodne vsebine