6.4 C
Ljubljana
sobota, 17 aprila, 2021

Bivša zvezna tožilka in odvetnica Trumpove kampanje 2020 Sidney Powell: “Pripravljamo se na strmoglavljenje izidov volitev v več zveznih državah”

Ameriški portal spletnih novic Politicalite poroča, da je bivša zvezna tožilka in odvetnica Trumpove kampanje 2020 Sidney Powell seznanila javnost, da Trumpovi odvetniki dobivajo cele gore dokazov glede volilnih prevar in drugih nepravilnosti.

 

To je velik udarec za Bidna in za Demokratsko stranko, glede na to da mnogi oporekajo izidu volitev. Powellova je izjavila, da ima dovolj dokazov o goljufanju na volitvah za sprožitev velike preiskave. Za Fox novice je povedala sledeče: »  Pripravljamo se na strmoglavljenje izidov volitev v več zveznih državah. Nato je dodala še, da je volilna programska oprema milijone Trumpovih glasov dodelila Bidnu. Rekla je tudi, da imajo žvižgača, ki trdi, da je bila ta oprema programirana, da priredi volitve.

Razložila je, da » nekdo lahko vstavi USB ključ v volilno napravo, ali pa celo iz spleta v napravo naloži program, npr. iz Nemčije ali Venezuele«, ter da goljufi lahko na daljavo upravljajo z napravami. Powellowa je dodala, da so matematično identificirali točen algoritem, ki je bil ustvarjen in uporabljen za pripisovanje Trumpovih glasov Bidnu.

Zadnje novice

Sorodne vsebine