16.5 C
Ljubljana
ponedeljek, 10 maja, 2021

Anarholevičarji iz vrst gibanja Black Lives Matter že divjajo po washingtonskih ulicah, poročajo o štirih zabodenih

Medtem ko se demokrati na vse pretege trudijo “še ukrasti” volitve, na ulicah med skrajnimi levičarskimi skupinami, katerih namen je ustvarjati nerede, če Donald Trump zmaga, ponekod že vlada nasilje. Breitbart tako poroča, da se je na zbirališču Black Lives Matter že zgodilo nekaj pretepov, ki so jim sledile aretacije. Na enem njihovih posnetkov je razvidno, kako se skupina zamaskiranih protestnikov tudi s palicami spravi na temnopoltega človeka, ki je kričal, da naj ne ubijajo policije.

 

Monolitna politika razdvajanja je že nekaj časa glavni način kampanje demokratske stranke in to se kaže tudi v nasilnosti in razvajenosti njihovih najskrajnejših volivcev, pomešanih s plačanci za delanje neredov. Medtem ko skušajo na eni strani zaustavljati štetje glasov in “mešetariti” z njimi, kjerkoli se bo to dalo, na drugi strani na ulicah že sejejo strah in grozo pripadniki domačih skrajno levičarskih skupin.

Že pred pričetkom volilnega dne so pripadniki BLM in Antifa napovedovali nerede, če bo zmagal Donald Trump, ti pa so se pričeli še preden je povsem jasno, kdo bo zmagovalec, čeprav Trumpu precej dobro kaže. Na zbirališču BLM v bližini Bele hiše je že ponoči prišlo do pretepa, ki so kasneje večkrat izbruhnili in se končali z aretacijami.

Več si lahko preberete TUKAJ.

Zadnje novice

Sorodne vsebine