15.6 C
Ljubljana
sobota, 1 aprila, 2023

Zakaj je reiki v resnici odpiranje vrat zlu

Piše: Blagovest.si

Neka žena nam je poslala pričevanje, kolikšna trpljenja so jo doletela tako na fizičnem, kot tudi duhovnem področju, ker je upala, da ji bo pomagala metoda rejkija. Sledi pričevanje:

Ob zadnjični odprtini so mi odstranili polipe s kirurškim posegom. Po tem sem trpela nepojasnjene bolečine. Leta 1990 mi je prišel v roke članek z naslovom »ozdravljajoča moč dlani«. V njem je bila napisana naslednja vabljiva ponudba: »V centru naravne medicine smo ustanovili novi kabinet rejki in bioenergije, ker ti želimo pomagati pri tvojih težavah v bolezni, želimo ti dobro počutje, in psihično stabilnost.« Mamljiva ponudba, ni kaj. V svoji naivnosti sem verovala, da je ta terapija kot nalašč zame, saj zdravi vsakršne zdravstvene motnje… In se odločila, da se udeležim te ozdravljajoče seanse. Ulegla sem se na bolniško posteljo. Bioenergoterapevt pa je polagal svoje roke, ki so kar žarele od topline, po vsem mojem telesu. Med seanso sem poslušala sproščujočo glasbo z vzhoda.

Že naslednji dan pa sem občutila prvi učinek tega »zdravljenja«. Naenkrat me je obdal izreden strah. V želodcu so nastali hudi krči. Občutila sem, kot da mi nekdo dere kožo z obraza. Sčasoma so se ti simptomi menjali, postajali so drugačni in njihova moč se je samo še krepila. V glavi mi je začelo brneti. Po obrazu so se mi pojavile pekoče bolečine, kot da bi me nekdo žgal z ognjem. Nekdo mi je pritiskal na prsni koš z izredno težo.  Najbolj strašen pa je bil občutek, da nekdo name pritiska z zelo težkimi dlanmi in ti pritiski so se pomikali po telesu. Ko sem ležala na kavču sem občutila okoli sebe množico rok, ki so se tresle kot bi vibrirale. To vibriranje se je stopnjevalo in čim hitrejše je bilo, tembolj je ta roka. oz. dlan pritiskala name, kar je samo večalo bolečino, ki je bila vse bolj neznosna. Prav tako pa sem občutila tudi neke zobe, ki so se zarivali v mojo kožo in po meni so »praskale« neke šape. Največje bolečine pa sem imela, ko sem vzdolž hrbtenice občutila strašne bolečine, kot da bi mi nekdo po vsej hrbtenici zabadal igle. Vse to sem doživljala naenkrat. Niti za trenutek nisem mogla zatisniti očesa.

Več si lahko preberete TUKAJ.

PODPRITE DEMOKRACIJO!

Drage bralke, dragi bralci, donirajte Demokraciji in podprite pluralnost slovenskega medijskega prostora!

Sorodne vsebine