30.1 C
Ljubljana
sreda, 17 julija, 2024

V T-2 Klubu možnost sklenitve zavarovanj izdelkov

Telekomunikacijska družba T-2 z letošnjim novembrom kot novost v T-2 Klubu ob nakupu vrste izdelkov ponuja tudi možnost sklenitve zavarovanj za primer poškodb, okvar ali odtujitve naprav, ki jih njihovi uporabniki naročajo v dobro založeni klubski spletni trgovini. Novo storitev so oblikovali s partnerjem Zavarovalnico Triglav in bo naročnikom, ki se bodo za to odločili, odslej omogočala morebitno uveljavljanje škode, kritje stroškov popravil ali pa povrnjeno vrednost zavarovanega izdelka. Storitev zavarovanja bodo kot ključno prednost prepoznali zasebni uporabniki zlasti ob nakupih pametnih naprav in drugih izbranih izdelkov iz bogate klubske ponudbe.

V T-2 Klubu bodo lahko zvesti naročniki odslej zavarovali izdelke, ki so jih v T-2 skupaj z  Zavarovalnico Triglav uvrstili v 4 glavne skupine. V prvo sodijo artikli bele in rjave tehnike, televizijski sprejemniki in računalniki, v drugo pametne ure in tablice, v tretjo mobilni telefoni in v četrto električna prevozna sredstva, kot so e-skiro, e-rolka ipd. Višina premije zavarovanja bo tako odvisna od vrednosti izbranega izdelka in skupine, v katero je uvrščen.

Za izdelke v prvih treh skupinah se lahko sklene kasko zavarovanje, ki krije poškodbo oz. okvaro, uničenje ali odtujitev izdelka kot posledico vloma, tatvine ali ropa. Za prevozna sredstva se lahko sklene zavarovanje podaljšanega jamstva in asistence. Podaljšano jamstvo krije stroške odprave napak po izteku proizvajalčeve garancije, če to iz različnih razlogov ne deluje brezhibno. Zavarovanje asistence pa vključuje asistenčne storitve, ko zavarovanec s prevoznim sredstvom zaradi okvare ali neljubega dogodka (na primer izpraznjene baterije ali predrte gume) ne more nadaljevati poti.

Trajanje zavarovanja je določeno s tipom kupljenega izdelka. (Zavarovalna) vrednost izdelka je ob nakupu omejena na vrednost novega izdelka, zatem pa se z vsakim mesecem rabe zmanjša za amortizacijo, ki je izražena v odstotku za posamezno skupino izdelkov. Plačilo premije se izvede v enkratnem znesku na mesečnem računu, skupaj z ostalimi opravljenimi storitvami pri T-2.

Zavarovanje velja kjerkoli na svetu, medtem ko se vse storitve iz naslova zavarovanja in popravil izvajajo izključno v Sloveniji. Izjema je le zavarovanje Asistence, ki velja v Republiki Sloveniji, Italiji, na Hrvaškem in Madžarskem.

Nastanek škode na zavarovanem izdelku lahko na enostaven način prijavite Zavarovalnici Triglav z izpolnitvijo spletnega obrazca na https://www.triglav.si/skode/prijava-skode ali s klicem v Klicni center Zavarovalnice Triglav na brezplačno številko 080 555 555. Pomoč pri prijavi bodo zainteresiranim ponujali tudi v T- 2 centru za pomoč uporabnikom na številki 064 064 064. Več podrobnejših informacij je na voljo na https://www.t-2.net/zavarovanje-naprav-kupljenih-v-t-2-klubu.

PODPRITE DEMOKRACIJO!

Drage bralke, dragi bralci, donirajte Demokraciji in podprite pluralnost slovenskega medijskega prostora!

Sorodne vsebine