24.7 C
Ljubljana
sreda, 27 septembra, 2023

Škof Fulton J. Sheen o satanovem načrtu za poslednje čase: hudič bo prišel v preobleki humanitarnosti!

Če lahko predvsem v zadnjem času beremo o tem, da je papež sv. Janez Pavel II. imel preroška videnja o vdoru islama v Evropo, potem lahko izpostavimo še enega preroka dvajsetega stoletja – to je ameriški škof Fulton Sheen, eden najvidnejših katoliških škofov prejšnjega stoletja, znan po številnih navdihujočih pridigah, mislih in zapisih.

 

Rodil se je leta 1895, umrl pa leta 1979. Znan je bil predvsem v svojih medijskih nastopih, napisal je kar 73 knjig. V petdesetih in šestdesetih letih je bil pomožni škof v New Yorku, nato pa upravitelj škofije v Rocherstru v zvezni državi New Yorku ter naslovni škof v Newportu (Wales, Velika Britanija). Prav v letošnjem letu bo minilo 40 let od njegove smrti, zato so mnogi njegovi zapisi še toliko bolj predmet preučevanj. Izkazalo se je, da je bil škof Sheen velik prerok, saj je med drugim tudi napovedal satanovo taktiko za poslednje čase.

In o čem govori škof Sheen? Po poročanju hrvaškega spletnega portala Bitno.net se bo hudič zakrinkal v velikega humanitarca, govorim bo o miru, blagostanju in obilju kot sredstvih, ki nas vodijo k Bogu, pisal bo knjige o novi ideji Boga, ki bo ustrezala sodobnemu načinu življenja, prav tako bo podpiral tudi vero v astrologijo, kar pomeni, da bo v krivdi za greh odgovornost človekove volje prenesel na »položaj zvezd«. Prav tako bo krivdo tolmačil skozi psihologijo, češ gre za spontani eroticizem, naredil bo tudi, da se bodo ljudje sramovali tistih, ki niso tako svobodomiselni in liberalni, sam bo seveda propagiral strpnost z enačenjem resnice in laži, grešnega in pravega.

Kot še piše Sheen, bo novi antikrist govoril o Kristusu kot največjem človeku, ki je kadarkoli živel, a je bila njegovo poslanstvo osvoboditi ljudi od služenja praznoverju ter od fašizma, ki ga seveda ne bo definiral. Ne bo želel, da se razglaša nespremenljiva načela, ki bi jih oznanjala Cerkev, pač pa želi, da bi ljudje sledili mišljenju, ne resnici, prav tako komentatorjem, ne pa učiteljem. Namesto načel bodo v ospredju ankete, namesto milosti narava.

Zanimivo je, da bo ob tej njegovi veliki »ljubezni« do človeštva ter o sladkih govorih o svobodi in enakosti imel tudi veliko skrivnost – ne veruje v Boga. Ker bo njegova religija predvsem bratstvo in ne občestvo z Bogom. Zato bo s tovrstno taktiko tudi zapeljal mnoge kristjane, celo duhovnike in škofe, namiguje Sheen.

PODPRITE DEMOKRACIJO!

Drage bralke, dragi bralci, donirajte Demokraciji in podprite pluralnost slovenskega medijskega prostora!

Sorodne vsebine