14.3 C
Ljubljana
četrtek, 13 junija, 2024

Ne boste verjeli – z uporabo EON Smart Box se vsak televizor spremeni v pametnega

Telemach in skupina United Group sta pred dnevi predstavila sprejemnik, s katerim se vsak televizijski aparat spremeni v pametnega. EON Smart Box združuje televizijske vsebine z digitalnimi storitvami in aplikacijami Android TV, so sporočili iz Telemacha.

 

S sprejemnikom EON Smart Box lahko uporabniki na svojem televizorju uporabljajo vse napredne funkcionalnosti televizije EON in storitve platforme Android TV: YouTube, Google Play Music in Google Play Movies & TV. Prav tako lahko prenašajo in se zabavajo z igrami Google Play Games ter uporabljajo na tisoče drugih aplikacij iz trgovine Google Play Store.

Sprejemnik je opremljen z novim daljinskim upravljalnikom s tehnologijo Bluetooth in glasovnim iskanjem, kar bo bistveno olajšalo iskanje vsebin.

“Prisluhnili smo željam uporabnikov in ustvarili televizijo prihodnosti, ki bo zadovoljila vse njihove potrebe,” je povedal predsednik poslovodstva Telemacha Adrian Ježina. Ker je osnova za delovanje tehnologij prihodnosti kakovostno omrežje, so več let vlagali v izgradnjo in prenovo fiksne infrastrukture, z naložbami pa bodo nadaljevali tudi v prihodnje, je dodal.

Televizija prihodnosti EON deluje na Telemachovem GIGA omrežju, ob tej priložnosti pa so pri Telemachu tudi prenovili svoje fiksne pakete EON Light, EON Full in EON Premium, ki vključujejo do 73 programov v visoki ločljivosti HD, ogled za sedem dni nazaj in 12.500 vsebin na zahtevo. V slednjem so uporabnikom na voljo hitrosti interneta vse do 300 MB/s, pripravili pa so tudi dodaten paket za najzahtevnejše uporabnike s hitrostjo 1 GB/s.

PODPRITE DEMOKRACIJO!

Drage bralke, dragi bralci, donirajte Demokraciji in podprite pluralnost slovenskega medijskega prostora!

Sorodne vsebine