18.1 C
Ljubljana
torek, 11 maja, 2021

Zgaga zavaja o Hojsu: Novi notranji minister odstopil s položaja direktorja Nova24TV dan po izvolitvi!

“Spoštovani Blaž Zgaga, očitno ne poznate prava gospodarskih družb, ker se pač s tem niste ukvarjali. Z mesta direktorja družb sem odstopil 14. 3. 2020 (dan po izvolitvi)! Da so zadeve formalno sprocesirane, odloča še UO oz. družbeniki, nato AJPES. Vse stvari tečejo! Upam, da sem vas pomiril,” je odgovoril notranji minister Aleš Hojs na nove provokacije medijskega lakaja globoke države Blaža Zgage.

Blaž Zgaga od prve sekunde tretje Janševe vlade nagaja na vsakem koraku. Najprej je trdil, da bodo slovenske državljane prisilno zapirali in sicer tiste, ki bodo okuženi z virusom covid-19 in se ne bodo hoteli hospitalizirati. V preteklih dneh pa je že začel z blatenjem Janševe vlade po tujih medijih, v hrvaškem radikalnem mediju Nacional in v institucijah Sveta Evrope.

Podobno kot Zgaga so se nad Hojsa v preteklosti spravljali vsi radikalni in tranzicijski mediji v Sloveniji. Najbolj jih je motilo, da so se nekateri podjetniki z Madžarske odločili, da bodo financirali Nova24TV, saj so v tem videli poslovno priložnost.

V državni lasti so zgolj RTV Slovenija, Siol in Planet TV, vsi ostali slovenski mediji so v zasebni lasti domačih in tujih lastnikov. Kljub temu jih je motila le televizija in spletni portal Nova24TV. S svojimi zapisi so pokazali, da so le podaljšek leve politične in gospodarske nomenklature.

Aleš Hojs je prevzel vodenje notranjega ministrstva. Žal je zaradi nediscipline in neresnosti nekaterih slovenskih državljanov njegovo ministrstvo pripravilo odlok o začasni prepovedi zbiranja na javnih mestih in površinah.

Kljub temu, da se sliši grozno, so Hojs in njegovi strokovni sodelavci predvidevali različne situacije, da lahko država normalno funkcionira. Med drugim je tudi omogočeno sprehajanje posameznikov in družin ob upoštevanju varnostne razdalje.

Luka Perš/Nova24TV

Zadnje novice

Sorodne vsebine