16.1 C
Ljubljana
petek, 23 aprila, 2021

Violeta Tomić je tipična predstavnica slovenske levice. To ni socialdemokracija, ki se bori za malega človeka, ampak komunistična levica, ki časti Tita, Cheja Guevaro, Lenina in Stalina!

Iz dneva v dan lahko vidimo, kako se klub intelektualcev širi v neskončnost. Kmalu bo premajhen za vse te izjemne mislece na levi. Na Twitterju se je pojavila poplava novih intelektualcev, ki so levičarski aktivisti. Aktivirala sta se Roni Kordiš in Domen Savič, ki pišeta in se odzivata na skoraj vse. Pri tem pa dokazujeta, da imata težavo pri razumevanju, kaj je vzrok in kaj posledica. 

 

V torkovi oddaji Kdo vam laže je voditelj Boris Tomašič poudaril, da je za levičarje tipa Kordiš in Savič značilno, da bi oni ukinili Nova24TV. Blazno na živce jim namreč gre, da kdo drugače misli. “Medtem, ko mi, jaz osebno in večina na desni pravi, naj bo čim več Nemcev, Savičev in Hadov. Želimo, da obstajajo in pišejo. To je ključna razlika med desnico in levico. Tudi v parlamentu smo videli, da je Janez Janša zagovarjal pravico Violete Tomić, da govori neumnosti in to je demokratično. Ona bi ga pa demokratično ukinila. Tako kot so leta 1945 demokratično ukinili demokratične volitve in drugačno razmišljujoče, potolkli, pobili in izgnali slovenski narod. Temu oni sedaj pravijo osvoboditev leta 1945. Nagnali so Nemce in 100 tisoč ljudi v jame po celi Sloveniji,” je poudaril.

Če ni po njihovo, je vse narobe
Prisotno je komunistično razmišljanje: “Če ni po naše, je vse narobe. Ti intelektualci, ki jih je veliko, so edini, ki imajo prav, vsi ostali pa smo zanje butli. Darko Štrajn, Kordiš in Savič kar kipijo od pameti. Kar jaz rečem, je edina resnica, vsi, ki drugače mislite, vas je treba prepovedati. Nora tv nam pravijo,” je izpostavil Tomšič in gledalcem obljubil, da se bo zavzemal, da se čim bolj sliši njihov glas in neumnosti, ki jih klatijo. Glede RTV Slovenije je dejal, da ima občutek, da so se pričeli truditi, da bi le bili malo objektivni. Ivana Galeta sem pogrešal sedaj, ko se je z vladnim poročilom izkazalo, kaj je v resnici z nabavami. Bang, nikjer nobenega. Konec afere. Sedaj samo še Violeta Tomić in ostali aktivisti nabijajo o tem.”

Tomašič se je obregnil ob poročanje komercialne POP TV, kjer so ti v prispevku navedli naslednje: “Država ne načrtuje reza v prejemke ljudi. Tako je premier Janez Janša, ki se je medtem, ko je prvič odgovarjal na vprašanje poslancev, zapletel v besedni spopad s poslanko Levice Tomićevo. O odstopu, žaljenju protestnikov in grožnjah na protestih.” Tomašič je poudaril, da nikakor ne drži trditev, da se je  Janša zapletel v besedni spopad s Tomićevo. “Tomićeva je nabijala, žalila, govorila neumnosti. Janša pa ji preprosto odgovoril, je dal vedeti in dodal, da to že ni besedni spopad. Ona je bila nesramna, izzivala je in vi govorite o besednem spopadu?” Očitno pa takšen uvod POP TV ni zadostoval, saj so v nadaljevanju še enkrat poudarili, da naj bi se premier zapletel v oster besedni spopad s Tomićevo. “A vi na POP TV veste, kaj pomeni oster besedni spopad? Janša jo je pustil čisto na miru, ona je nabijala. V odgovoru ji je povedal dva stavka,” je poudaril.

Več si lahko preberete TUKAJ.

Zadnje novice

Sorodne vsebine