11.6 C
Ljubljana
nedelja, 16 maja, 2021

(VIDEO) Zlatko – vrhunski raper, ki nima za burek in živi od države: je pošteno, da svoje dolgove prelaga na otroke?

Voditelj oddaje “Kdo vam laže?” Boris Tomašič je v torkovi oddaji sporočil pomembno novico in sicer, da se je prebil v oddajo Tednik na javni RTV Slovenija. “Dali so mi 12 sekund in 37 stotink časa, da temeljito obrazložim, zakaj je Nova24TV tako “sovražen” medij. Anka Pirš vse čestitke! Bravo! Odlična demonstracija tega, kako se ne dela uravnoteženih prispevkov. 80 odstotkov časa so namreč pljuvali po nas.”

 

“S tem, ko so se na nacionalki odločili, da vzamejo mojo izjavo in izjavo Jožeta Biščaka, so očitno želeli izpasti resno novinarski,” je poudaril Boris Tomašič in ob tem dodal, da so bile izjave obeh večinoma izrezane. “Vendarle je velik dogodek, da sva se z Jožetom prebila na nacionalko. Iz tega razloga smo proslavljali dolgo v noč.” Ob tem se je posebej zahvalil tudi Jeleni Aščić, ker je dovolila, da se v prispevku pojavita dve njegovi kratki izjavi. “Res velik napredek za RTV Slovenija.”

Tomašič je prepričan, da njegova oddaja prispeva k izboljšanju javne hiše. Spomnil je, da se je pred dvema letoma zgodilo, da je ena nadebudna novinarka prišla po njegovo izjavo, potem pa Aščićeva ni dovolila, da bi se ta predvajala v prispevku. “Po dveh letih tektonskega boja, so se pričeli odvajati tektonski premiki na RTV Slovenija,” je poudaril in dodal, da optimizem obstaja. “Morda bova naslednjič z Jožetom za izjavo dobila skupaj dobila kar 24 ali 30 sekund na voljo.

Si predstavljate 50-Centa na sociali?
Glede na to, da so v Tedniku nizali obtožbe na račun poročanja Nova24TV je Tomašič poudaril, da ob tem niso navedli nobenega konkretnega primera. “Samo pljuvajo in lažejo glede nas. Ko sam kritiziram, za razliko od njih, navajam konkretne primere. Mi nismo lagali,” je Tomašič dejal v poduk RTV in priznal, da smo razkrili, kako nekateri dobivajo denar od države, po drugi strani pa protestirajo. Tomašič se je obregnil ob izjavo raperja Zlatana Čordića, ki očitno ni bil navdušen, da smo ga izpostavili, kako protestira proti vladi, od katere dobiva denar. “A je s tem kaj narobe? Ne ni,” je bil jasen. “Gospod Čordić pravi, da mu vlada denarja ni dala, ampak da si je on to izposodil in bo to on vrnil ter bodo vračali njegovi otroci. Mimogrede, vrhunski raper, ki je popularen, radi ga imajo mladi, pa nima za burek? Meni so fascinantni ti muzkontarji in kulturniki, ki za burek nimajo, pa se imajo za zelo popularne. Si predstavljate ameriškega raperja 50-Centa na državni pomoči in sociali?” Ob tem je Tomašič Čordića pozval: “Če ste resno mislili, vse kar ste rekli, dajte ta denar vrniti! Ni fer, da puf prelagate na otroke in na otroke od novinarke.”

Več si lahko preberete in video ogledate TUKAJ.

Zadnje novice

Sorodne vsebine