19 C
Ljubljana
četrtek, 5 avgusta, 2021

(VIDEO) Socialni demokrati ponovno strašili z Orbánom: Bolje, da javnosti predstavijo, kako je 30 let živeti pod Kučanom!

Državni sekretar na Ministrstvu za šolstvo dr. Jernej Štromajer in evroposlanka Tanja Fajon sta v ponedeljek, 9. marca 2020 organizirala dogodek naslovljen “Pogovor: Živeti pod Orbánom”, kjer je nastopil Mednarodni tajnik madžarskih socialistov Balázs Bárány z namenom, da bi posvaril slovensko javnost pred učinki “orbanizacije”. Ključne ugotovitve lahko povzamemo s trditvijo, da je madžarska opozicija s Socialisti na čelu tako nesposobna, da jih na volitvah lahko premaga človek, ki rad objavlja slike tega, kako kuha jed iz vampov.

 

Na povabilo državnega sekretarja na Ministrstvu za šolstvo dr. Jerneja Štromajerja se je odzval mednarodni tajnik madžarskih socialistov (MSZP) Balázs Bárány, ki naj bi zbranim Socialdemokratom predaval o “Naravi orbanizacije”.

Izkazalo se je, da Bárány za vse neuspehe Madžarske socialistične stranke, ki je padla v nemilost med volivci leta 2010, krivi madžarskega premierja Viktorja Orbána in vladajočo stranko Fidesz, ki v madžarskem parlamentu vlada z dvotretjinsko večino.

Več si lahko preberete TUKAJ.

Zadnje novice

Sorodne vsebine