10.8 C
Ljubljana
nedelja, 16 maja, 2021

(VIDEO) Odzivi na twitterju na shod sovraštva: Človek ne more verjeti, da so si v nasprotju s samim seboj …

Na tako imenovanem shodu “proti koaliciji sovraštva”, ki se je odvijal v petek, 28. februarja 2020, naj bi se zbralo okoli tisoč ljudi, po trditvah medijev, naklonjenih protestom, pa tudi do trikrat več. A če je bil shod zamišljen kot sprehod od sedeža SMC do sedeža DeSUS, da bi volivci teh dveh strank izkazali nezadovoljstvo s strankama, se je hitro izkazalo, da gre zgolj in samo za sovražno nastrojenost do voditelja SDS Janeza Janše. “Ubi Janšo!” so odmevali kriki posameznika, ostalim protestnikom zbrani okoli njega, pa so se na obrazih izrisovali nasmeški.

 

“Pred stranko SMC se je začel protest proti koaliciji sovraštva. Transparenti prikazujejo drugačno luč tega, kar naj bi zagovarjali. Nestrpnost, drugačnost, izključevanje, sovražnost – predsedniki strank so vsi prikazani kot plešasti,” je med potekom shoda v organizaciji članov inštituta Danes je nov dan  ter Zavoda za sodobne umetnosti Aksioma tvitnil novinar Nova24TV, Luka Svetina.

Sporočilo je, ko vzamemo v zakup, da so voditelje NSi, SMC in Desus imenovali za kameleone, jasno – tudi vsi oni, so po novem Janez Janša, in v očeh radikalne levice si ne zaslužijo nič boljšega od predsednika SDS. Vsi vzkliki “Ubi Janšo”, so potemtakem v enaki meri naperjeni tudi proti Mateju Toninu, Zdravku Počivalšku in dr. Aleksandri Pivec.

Več si lahko preberete TUKAJ.

Zadnje novice

Sorodne vsebine