18.1 C
Ljubljana
torek, 11 maja, 2021

V facebook skupini v podporo Ivanu Galetu včeraj spet hujskaško vrelo: “Včeraj so padle maske, danes naj pade vlada”

Nobena skrivnost ni, da so med udeleženci petkovih protestov tudi podporniki kakor imenovanega žvižgača Ivana Galeta. V Facebook skupini, ki se je oblikovala v njegovo podporo, so tako vse bolj agresivni pozivi k odstopu vlade. Vendar pa je že Alenka Bratušek, predsednica SAB, na nacionalni televiziji prišla do spoznanja, da ta vlada zaradi protestov ne bo padla. 

 

Na Facebook strani v podporo Ivanu Galetu, t.i. žvižgaču, najdemo vse bolj agresivne pozive k padcu vlade. Čeprav bi lahko vlada padla zgolj v Državnem zboru, s konstruktivno nezaupnico, pa so kolesarski protestniki očitno že tako nahujskani, da so trdno prepričani, da bo vlada padla s stopnjevanjem pritiska z njihove strani. Očitno je, da živijo v sanjskem svetu, saj je jasno, da ta vlada dela dobro in da si v resnici nihče ne želi njenega padca, razen tistih, ki se borijo za lastno oblast in privilegije, kot so tudi razne nevladne organizacije, ki – ironično – živijo prav na račun vladnega denarja.

Eden izmed “optimističnih zapisov” na omenjeni strani je, da so včeraj kakor padle maske, danes pa bo padla vlada?! Seveda to nikakor ni možno in lahko se samo vprašamo, kdo v resnici stoji za tako zavajajočimi zapisi. Ni čudno, da je tudi protestnikov iz petka v petek manj, saj so spoznali, da za protesti v resnici v ozadju stojijo opozicijske stranke LMŠ, SD in Levica, ki očitno ne izbirajo sredstev, da bi se zopet zavihtele na oblast.

Več si lahko preberete TUKAJ.

Zadnje novice

Sorodne vsebine