14.7 C
Ljubljana
torek, 18 maja, 2021

Tanja Fajon zopet ponižuje naš narod: Slovence je označila kar za migrante, ker so morali bežati pred podivjanimi komunisti!

Na se moramo opomniti, da je Evropa vedno bila in bo celina migracij. Migranti smo bili in bomo vedno tudi Slovenci. To je dejstvo našega življenja. Narediti pa moramo veliko več, da bomo z migracijami upravljali učinkovito in z ljudmi humano,” je čivknila evropska poslanka Tanja Fajon in znova pokazala, kako malo ve o migracijah, zgodovini ter nacionalnih državah Evrope. “Slovenci l. 1945 niso bili migranti po svoji volji. Bežali so pred vašimi idoli, podivjanimi morilskimi komunisti,” se je glasila ena izmed replik pod njeno objavo.

18. december je dan, ko po diktatu OZN obeležujemo mednarodni dan migrantov. Na migrante se je ob tej priliki spomnila tudi evroposlanka Tanja Fajon, ki je ob tej priliki poudarila, da so Slovenci “bili in vedno bodo” migranti, Evropo pa je označila za celino migracij. Na mednarodni dan migrantov “se moramo opomniti, da je Evropa vedno bila in bo celina migracij.” je iz Strasbourga v Franciji na Twitterju zatrdila goreča socialistka Tanja Fajon.

“Migranti smo bili in bomo vedno tudi Slovenci. To je dejstvo našega življenja,” je prepričana Fajonova. “Narediti pa moramo veliko več, da bomo z migracijami upravljali učinkovito in z ljudmi humano.”

Več si lahko preberete TUKAJ.

Zadnje novice

Sorodne vsebine