26.3 C
Ljubljana
torek, 15 junija, 2021

Takole je Šarčev novi sekretar Simetinger prišel na direktorsko mesto ZTŠK Kamnik, od koder so vse predhodnice pred Šarcem zbežale iz “osebnih razlogov”!

Po aferi z Branetom Kraljem in Uradnim listom je Marjan Šarec za novega sekretarja svoje stranke izbral kar Tomaža Simetingerja, ki je pred tem vodil Zavod za turizem, šport in kulturo Kamnik, od koder so pred Šarcem iz “osebnih razlogov” ena za drugo zbežale vse njegove predhodnice, ki so sicer svoje delo opravljale dobro. A Kamničani niso bili razočarani le nad njegovim vodenjem ZTŠK Kamnik, pač pa tudi nad dejstvom, da je na to mesto Šarec nastavil nekoga, ki sploh ni Kamničan.

 

Predsednik LMŠ Marjan Šarec je za novega generalnega sekretarja stranke izbral Tomaža Simetingerja, ki bo po njegovih ocenah dal stranki novo energijo, je poročala Slovenska tiskovna agencija. Simetinger je na ponedeljkovi novinarski konferenci, na kateri je predstavil pogled na svoje delo na tej funkciji, povedal, da je treba med drugim vzpostaviti še močnejšo mrežo stranke in prisluhniti ljudem. Simetinger je sicer prišel z mesta direktorja Zavoda za turizem, šport in kulturo Kamnik, širši slovenski javnosti pa ni znan.

Pod Šarčevim vodstvom po nasilni združitvi prava epidemija odstopov iz “osebnih razlogov”
V času, ko je občino vodil Šarec, so bili občani priča pravi epidemiji odstopov iz “osebnih razlogov” v Zavodu za turizem, šport in kulturo Kamnik. Ta je sicer nastal leta 2012 z nasilno združitvijo turizma in športa pod vodstvom Šarca, ki je komentiral, da naj bi se pokazala kot dobra in uspešna, saj naj bi turizem in šport šla lepo z roko v roki in naj bi se dejavnosti dopolnjevali, a je resnica vse prej kot takšna. Leta 2016 so turizmu in športu priključili še kulturo, kar je po mnenju občanov Kamnika velika zabloda, s tem pa je nastal Zavod za turizem, šport in kulturo Kamnik v današnji obliki.

Več si lahko preberete TUKAJ.

Zadnje novice

Sorodne vsebine