12.8 C
Ljubljana
sreda, 12 maja, 2021

Srce parajoča izpoved partnerja smrtne žrtve koronavirusa: “Naj bo to opomin tistim, ki ignorirate ta smrtonosen zahrbtni virus”

“Moj prijatelj je zbolel za koronavirusom in je že več tednov na zdravljenju v bolnišnici. Tudi njegova partnerka je zbolela. Včeraj je izgubila bitko z virusom! V opomin vsem zdravim in vsem tistim “eh sej to je tak ko gripa”, kako zahrbten in nevaren je koronavirus.” To je zapis na družbenem omrežju Facebook, ki je v teh dneh zarezal v srce.

 

V Univerzitetnem kliničnem centru (UKC) Maribor so v zadnjih dneh trije umrli zaradi novega koronavirusa oziroma bolezni Covid-19. Zarezalo pa je naslednje sporočilo:

Partner umrle Lidije (z območja Ribnice na Pohorju) je tako zapisal:

Nato se je zahvalil: “Hvala vsem za vse dobre besede, hvala tudi medijem da delite moje bolečine. Naj bo to opomin, ki ignorirate ta smrtnonosen zahrbtni virus. Hvala vsem, ki mi pomagate premagovati bolečine.”

V nadaljevanju pa je prosil Vlado RS in njenega predsednika Janeza Janšo, vse ministre, tudi predsednika države Boruta Pahorja, naj ne popustijo in naj ne spreminjajo ukrepov. “Naj vam bo to opomin, virus je neizprosen.”

Več si lahko preberete TUKAJ.

Zadnje novice

Sorodne vsebine