1.8 C
Ljubljana
nedelja, 21 aprila, 2024

Zlobni Soros steguje kremplje že po najmlajših! Kakšnim vrtcem zaupamo svoje otroke?

Otroci so največ, kar imamo – tega se zaveda vsak starš. In gotovo ni vseeno, komu jih starši zaupajo v varstvo in vzgojo, ko morajo na delo in po opravkih. Gotovo se večini običajnih staršev zdi pomembno, da se otroci, ki so vključeni v vrtec, tam dobro počutijo, razvijajo svoje sposobnosti in se naučijo še marsičesa, kar jim bo kasneje, ko bodo vstopili v šolo, pomagalo.  Predvsem pa vsakemu staršu veliko pomeni tudi, da je njihov otrok v okolju, kjer zagovarjajo prave vrednote.

 

Pa je v slovenskih vrtcih tako? Kar zadeva skrbi za otrokov razvoj najbrž že, toda glede glavnih vrednot, ki tako kot v Evropi tudi v Sloveniji temeljijo na krščanskih vrednotah,  pa zagotovo ne.  Slovenski vrtci že več kot 20 let sledijo programu Korak za korakom, ki so ga leta 1994 začeli uvajati v Zavodu za odprto družbo – Slovenija, ki je delovala v okviru mreže fundacij Georga Sorosa!

Ta sistem deluje v kar 60ih državah Evrope in Srednje Azije in usmerjen pa je na otroke od rojstva do 10 leta starosti, torej starosti, po kateri je na ponotranjene vrednote in modele zelo težko vplivati. Teoretska osnova tega sistema je grajena na treh doktrinah: na socialnem konstruktivizmu, razvojni in kulturni primernosti, progresivni pedagogiki ter spoznanjih o zakonitostih učenja, delovanja možganov in vplivov okolja na otrokov razvoj in vedenjih o reformnih procesih.  Torej zelo poglobljeno, premišljeno in dolgoročno ter predvsem postopoma in neopazno stopnjevano, kar pove že ime programa: Korak za korakom!

Dogaja se torej korenita prevzgoja slovenskega naroda!Dogaja se nekakšno poenotenje, ustvarjanje nenacionalnega človeškega konglomerata, ki bo ostal brez modela naravne družine in bo preprosto vodljiv (Odlična podlaga za nameščanje vse večjih množic migrantov, ki so versko vse prej kot nevtralni – predvsem muslimani – , v Evropo, kajne?) . V vrtce se namreč vse bolj očitno vrinja promoviranje nenaravnih spolnih praks, modeli nenaravnih »družin« z dvema očetoma ali dvema mama.  Otrokom plasirajo model razmišljanja, ki ne priznava naravnih razlik med moškim in žensko s tem, da jih poučujejo, da »ni spolov«, da je vseeno ali si deček ali deklica, da se lahko deklica poroči tudi z deklico in deček z dečkom, za povrh pa jim nato za rojstni dan podarijo vsem enaka darila – letos je bil to enem od vrtcev avtomobilček in kartonska avtocesta  – tudi za deklice!  (česar –  normalno seveda – niso bile vesele!)

V 20ih letih prišlo do intenzivnega upada  pripadnosti mladih katoliški veroizpovedi in lahko smo prepričani, da se je to zgodilo vsaj delno tudi s »pomočjo« Sorosevega programa Korak za korakom v slovenskih vrtcih!

V Sloveniji pa potrebujemo vrtce, ki bodo otrokom predstavljali prave nacionalne, verske in družinske vrednote, saj samo zdrava pripadnost narodu, veri in klasični družini predstavlja osnovo za občutenje polnosti življenja in sreče, ter zagotavlja ljudem smisel in cilj, za katerega se je vredno truditi in boriti.   Zato morajo LGTB in ostale škodljive  vsebine takoj ven iz vrtčevskih programov!

PODPRITE DEMOKRACIJO!

Drage bralke, dragi bralci, donirajte Demokraciji in podprite pluralnost slovenskega medijskega prostora!

Sorodne vsebine