9.1 C
Ljubljana
sreda, 27 oktobra, 2021

Saša Arsenovič očitno dobro nagrajen s strani tistih, ki so leta in leta uničevali Franca Kanglerja – na Arsenovičevi zabavi tudi razvpiti sodnik Žirovnik!

Potem ko je razvpiti Saša Arsenovič s pomočjo »spin-tehnologije« preko medijev prepričljivo osvojil župansko funkcijo, je organiziral tudi povolilno zabavo, na kateri so opazili tudi mariborskega sodnika Janeza Žirovnika. Gre za tistega sodnika, ki je v zadnjih letih hudo nagajal Francu Kanglerju, torej Arsenovičevemu tekmecu.

 

Načeloma velja, da se sodniki ne bi smeli udeleževati strankarskih zabav – namreč, Arsenovič je kader Cerarjeve SMC. A Žirovnik ni samo nagajal Kanglerju, pač pa je podpisal tudi nezakonit sklep o preiskavi in prisluškovanju Kanglerju, kar je ugotovilo tudi murskosoboško sodišče prav pred kratkim (21. novembra). Po mnenju Bojana Požarja, ki je na to opozoril na twitterju, je udeležba Žirovnika na Arsenovičevi zabavi kar dvakrat neokusna.

No, če k temu dodamo še povsem izrazito pristransko delovanje sodnika, ki svojo funkcijo zlorablja za prikrito politično aktivnost, je jasno, da Arsenoviča za župana niso izvolili Mariborčani, pač pa mafijski gremiji iz ozadja…

Zadnje novice

Sorodne vsebine