19.8 C
Ljubljana
četrtek, 5 avgusta, 2021

Res žalostno, da se takšna zgodba izkorišča v politične namene! Si želi Janković z dobrodelnim koncertom za Krisa, po odpisu 29 milijonov evrov, le popraviti svojo pokvarjeno podobo?

Slovenski državljani so se množično odzvali na nemočen krik 19-mesečnega Krisa, čigar življenje zaradi redke bolezni visi na nitki. Njegovi starši so delili objavo, da obstaja upanje za Krisa, če v prihajajočih štirih mesecih dobi zdravilo, ki pa je dosegljivo le v Združenih državah Amerike in stane več kot dva milijona evrov. Svojo dušo si hoče zdaj očistiti tudi ljubljanski župan Zoran Jankovič, ki bo organiziral dobrodelni koncert v Stožicah. Dobra novica pa je to, da smo zbrali že skoraj milijon in pol evrov!

 

V teh dneh slovenska javnost in socialna omrežja spremljajo zgodbo 19-mesečnega Krisa iz Kopra, ki nujno potrebuje zdravilo v vrednosti 2,3 milijona evrov, da se mu bolezen ne bo razvila. V akcijo se je vključilo veliko znanih slovenskih športnih obrazov, med njimi tudi Luka Dončić. A kot kaže, je svojo priložnost začutil tudi ljubljanski župan Zoran Janković, ki bo organiziral v Stožicah dobrodelni koncert. Ali si s to potezo želi ljubljanski župan popraviti svojo javnomnenjsko podobo po zadnjih aferah, s katerimi je zaznamoval slovenski prostor?

Ob tem pa Jankovićeva poteza ni obrodila sadov javnosti. Veliko ljudi se zgraža nad hinavskim ravnanjem Jankovića, ki si hoče po težkih aferah popraviti svojo javno podobo na račun tragedije 19-mesečnega Krisa. “Motiv za Jankovićev dobrodelni koncert je ob gnevu 29 milijonov odpisanih pufov predvsem reševanje njegove umazane podobe, ne dečka Krisa. Če že, naj na skrivaj sam kaj primakne. Štrancarjev BIA Separation je, kot slišim, za Krisa že daroval 50.000 €,” je Jankovića izzval novinar Jože Možina na svojem Twitter profilu. “Neverjeten angažma POP TV,” pa je izpostavil, tudi na Twitterju, predsednik Slovenske demokratske stranke Janez Janša ob novici, da se je ljubljanski župan aktiviral za organizacijo dobrodelnega koncerta v Stožicah.

Več si lahko preberete TUKAJ.

Zadnje novice

Sorodne vsebine