4.1 C
Ljubljana
ponedeljek, 5 decembra, 2022

Prazniki in sproščujoč december v hotelih LifeClass Portorož 

Številni opravki, decembrsko hitenje, obveznosti in druženja kmalu terjajo svoj dolg. Na neki točki prične telo sporočati, da potrebuje pavzo. S časom, ki ga namenimo sebi, sprostitvi in dobremu počutju, ne koristimo le sebi. Skrb in čas, ki ju namenimo zase nista privilegij, saj se iz praznega vrča ne da izlivati. Naša energija in dobro počutje ne koristita le nam, z njima dajemo tudi svojim bližnjim in okolici najboljšo verzijo nas samih. Zakaj torej ne bi letos najprej začeli pri sebi? 

Decembrska božično-novoletna pravljica ob morju 

Naj bo vaš december letos namenjen dobremu počutju in zdravemu oddihu. Preživite zadnje dni v letu v bazenih in savnah, ob sproščujočih masažah in kopelih ter številnih wellness storitvah, ki poskrbijo, da se zdravo telo in um odrazita tudi v vašem videzu. Naredite prvi korak k dobremu počutju že sedaj in začnite novo pot v novem letu. 

Božič nad valovi 

Uživajte v prazničnih dneh razvajani z lokalnimi jedmi in edinstveno ponudbo Term Portorož. Kuhano vino, bučanj valov, kulinarična razvajanja, udobje, topli objemi in družba najbližjih. Preživite najlepše božične praznike do sedaj prav v Portorožu. Odločite se za Božič v Portorožu in se prebudite v božično jutro s pogledom na morje. 

Silvestrovanje s pogledom na morje 

Na najdaljšo noč v letu odmislite skrbi, si oddahnite in prebudite gurmana v sebi. Vi pridete, mi pa poskrbimo, da novo leto pričnete tako, kot ste si to vedno želeli: razvajani, spočiti in zadovoljni. Pravočasno rezervirajte Silvestrovanje v Portorožu in se prepustite nepozabnemu večeru z glasbo v živo, vrhunsko kulinarično ponudbo in plesnimi ter akrobatskimi nastopi. 

V prazničnem času bo dogajanje pestro tudi za otroke. V hotelih LifeClass Portorož bodo pripravili pisanja Božičku, obisk Božička v kavarni Cafè Central, različne delavnice in mini disko. Organizirano bo silvestrovanje za otroke, ki bo za brezskrbno uživanje staršev, zajemalo tudi varstvo.  

V centru Portoroža bo potekal tudi božični sejem, kjer ne bo manjkalo prazničnih dobrot in lokalnih izdelkov. Ljubitelji klasične glasbe bodo 30.12. 2022 prišli na svoj račun v Avditoriju Portorož, kjer se bo odvijal tradicionalni Gala koncert klasične glasbe z Orkestrom Slovenske filharmonije.  

Poleg že obstoječih športnih aktivnosti bodo organizirani še: 

  • tombola, 
  • glasbeni večeri v kavarni Cafè Central,
  • jutranji koncert godalnega orkestra AdLibitum na božično in na Silvestrsko jutro, 
  • kabaret show na predbožični večer,
  • show na visečem krogu izvajalk DUO Kamikazete.

Vse to bodo pospremili bogati mediteranski zajtrki in jutranji sprehodi ob morju, ki bodo poskrbeli za novo energijo in vas pripravili, da v novo leto vstopite pripravljeni bolj kot kadarkoli prej. 

(Foto: Lifeclass/Jaka Ivančič)

Masaža za vitalnost in zdravilna vročina 

Vitalnost telesa in dobra cirkulacijo sta pomembna elementa dobrega počutja. Privoščite si katerega izmed thalasso tretmajev ali se odpravite na ajurvedski tretma. Počutili se boste kot prerojeni! Če imate občutek, da se je stres akumuliral v obliki vozlov vzdolž telesa, vam bo energična tajska masaža Wai Thai odpravila blokade. Vsak dan je priložnost, da naredimo nekaj dobrega zase!  

Plavanje ni edina jesensko-zimska aktivnost, ki krepi naše zdravje in prispeva k dobremu počutju. Tudi savnanje pozitivno vpliva na imunski sistem in uspešno preprečuje prehlad. Zaprite oči in vstopite v Sauna Park, kjer vas čaka 7 različnih savn na več kot 1.000 m2 površine. Poleg klasične finske in turške savne bodo za izločanje strupov iz telesa in lažje dihanje poskrbele zeliščna, thalasso in solna savna. Počitku med posameznimi tretmaji pa so namenjene Kneipp kopeli, masažni vrelci, slapovi, barvna terapija in ledena jama. Po svež zrak se, zaviti v topel kopalni plašč, odpravite na teraso s pogledom na morje in sprostitev bo zagotovljena. 

(Foto: Lifeclass)

Vroča torkova akcija v Sauna Parku.   

Ne spreglejte ugodnosti novembra in decembra!  

V mesecu novembru in decembru se boste lahko savnali še bolj ugodno kot sicer. 

Od 8. 11. do 27. 12.2022 je 4-urni vstop v Sauna Park na voljo za le 19€.  

Preverite še ostale ugodnosti, ki so jih za lokalne prebivalce pripravili v sklopu ponudbe Ste za lokalno?.   

Večna dilema. S čim obdarovati? 

December je tradicionalno mesec praznovanj, druženj, pojedin in obiskov. Vsako leto se mnogi znajdemo v mrzličnim iskanju daril, ki jih izberemo v zadnjem trenutku, priznajmo si, bolj po instinktu, kot po razumu. Letos si olajšajte dileme in se odločite, da ljudem podarite čas, ki ga bodo koristno izkoristili kot naložbo vase. Čas, ki jim bo vliv novo energijo, vitalnost in sproščenost.  

LifeClass Portorož je pripravil izbor 10 Top Darilnih bonov, ki pokrivajo najbolj priljubljene storitve wellness centra Term Portorož. 

Če želite obisk Term Portorož nekoliko bolj prilagoditi obdarjencu, pa se odločite za darilni bon po meri s poljubno vrednostjo. 

Naročnik oglasa je: Istrabenz Turizem, d.d.

PODPRITE DEMOKRACIJO!

Drage bralke, dragi bralci, donirajte Demokraciji in podprite pluralnost slovenskega medijskega prostora!

Sorodne vsebine