8.5 C
Ljubljana
petek, 7 maja, 2021

Popravljeni sporni prometni znaki v Šentjurju

Ogorčenje, ki ga je v četrtek na družbenih omrežjih sprožila objava fotografije iz Šentjurja, kjer so pri obnovi ceste postavljeni prometni znaki v hrvaškem jeziku, je obrodilo sad, vsaj na pol.

Spornih prometnih znakov izvajalci del sicer niso odstranili oziroma zamenjali, so jih pa provizorično »popravili«. Sliko popravljenega znaka s komentarjem: »Takole so popravili. Zanima me, kje so še vse ostale table verjetno ta ni edina«, je na Twitterju objavil uporabnik Robert Fish.

Četrtkov članek si lahko preberete na povezavi http://demokracija.si/slovenija/prejeli-pismo-ogorcenega-bralca-zaradi-neslovenskih-napisov-na-prometnih-znakih-v-centru-sentjurja.html

 

MORDA VAS ŠE ZANIMA:

Kaj bodo storili slovenski organi pregona? Imajo namreč priložnost obravnavati enega izmed zadnjih še živečih partizanov, ki so sodelovali pri izvensodnih pobojih Slovencev po drugi svetovni vojni!

Morilec očeta dveh otrok nastopil v oddaji Znan obraz ima svoj glas na POP TV

Po skoraj dveh letih čakanja Janša le dočakal začetek odškodninskega postopka proti vsem tožilcem in sodnikom, ki so kršili človekove pravice v zadevi Patria!

Zadnje novice

Sorodne vsebine