10.2 C
Ljubljana
petek, 16 aprila, 2021

Orkestriran napad opozicije, sindikatov in medijev na zdravje Slovencev!

Pri spopadanju z epidemijo stoji nasproti vladi dobro organizirana paradržava, ki načrtno ruši vse njene napore. V teh časih se namreč pogovarjamo o tem, ali je za epidemijo kriva vlada ali ljudje. Vlada je sedaj poslala šolarje domov, na šolanje od doma, saj se je epidemiološko stanje močno poslabšalo. Ampak še pred mesecem dni ni bilo tako. Pripravljal se je namreč začetek šolskega leta in potekala je debata “maske da ali ne”, “bo epidemija slabša, ali ne”. Takrat se je vlada odločila, da bodo maske v šolah obvezne in takoj se je odzval sindikalist Branimir Štrukelj z izjavo: “Mask v šolah nočemo!”

 

Takoj potem, ko se je odzval Branimir Štrukelj, se je zavrtela mašinerija. Svoje  je nemudoma pristavila stranka SD, ki se je zavzela za šolo brez mask. Nato pa je imela Tanja Fajon tiskovno konferenco na kateri je povedala, da oni nikdar niso bili proti maskam, je v oddaji Dialog opozoril voditelj Aleksander Rant in ob tem dodal, da se seveda noben od slovenskih novinarjev osrednjih medijev, ni dvakrat vprašal ali njene navedbe držijo.

Glede na to, da je Fajonova še pristavila, da je celotna zdravstvena situacija in razprava o maskah močno politično zlorabljena, je Rant glede tega komentiral: “Gospa Fajon, pa kdo politizira debato o maskah? Vlada od prvega dne govori isto: maske so koristne, maske pomagajo, maske je dobro nositi. Vi pa ste po drugi strani najprej govorili, da v šolah naj ne bo mask, pa da so maske brezvezne, pa da študije na Švedskem pravijo, da niso potrebne, pa potem se lažete, da niste nikoli pozivali, da se mask naj ne nosi.” Po besedah Ranta je več kot jasno, da je zadevo okrog nošenja mask najbolj politizirala stranka SD in pa njihovi pajdaši v opoziciji.

Več si lahko preberete TUKAJ.

Zadnje novice

Sorodne vsebine