29.6 C
Ljubljana
torek, 22 junija, 2021

Odlazek pripravljen diskreditirati Janšo celo za ceno javnega zdravja in naših življenj: Zdaj naj bi bil Janša kriv celo za to, ker v Sloveniji ni nogometnih tekem?! Kje v Evropi pa trenutno so?

Pri Ekipi so postregli s hujskaškim člankom z bombastičnim naslovom “SRAMOTA!! Slovenija BREZ NOGOMETA zaradi JANŠE?!? ŠOKANTNE obtožbe, da se MAŠČUJE ČEFERINU, ker …” V njej pišejo o morebitni zaroti, da v Sloveniji ni nogometnih tekem, ker bi se predsednik vlade Janez Janša tako želel maščevati predsedniku UEFA Aleksandru Čeferinu za nekatere njegove izjave. To nikakor ni res, saj so številne nogometne tekme predstavljale biološke bombe na svojih območjih. Pravnomočno obsojenemu goljufu Martinu Odlazku, ki je lastnik Ekipe, očitno ni mar za javno zdravje, Janšo je pripravljen diskreditirati celo na račun javnega zdravja in človeških življenj!

Pri Ekipi so se ponovno spravili na predsednika vlade Janeza Janšo, in sicer s člankom z bombastičnim naslovom “SRAMOTA!! Slovenija BREZ NOGOMETA zaradi JANŠE?!? ŠOKANTNE obtožbe, da se MAŠČUJE ČEFERINU, ker …”

Pri tem navajajo možnost, da bi šlo pri prepovedi izvajanja nogometnih tekem kar za Janševo zaroto, ker bi se ta tako lahko želel maščevati predsedniku UEFA Aleksandru Čeferinu zaradi nekaterih njegovih izjav.

Nekatere nogometne tekme Lige prvakov veljajo za biološke bombe
Takšne špekulacije o zarotah so naravnost bizarne, dejstvo je, da so nekatere nogometne tekme Lige prvakov bistveno pripomogle k širjenju novega koronavirusa na območjih, s katerih so prihajali klubi. Najodmevnejši primer je tekma med kluboma Atalanta in Valencia, ki je potekala v Bergamu, udeležilo pa se je je več kot 40 tisoč ljudi. Tekma danes velja za pravo biološko bombo, saj je Bergamo najhuje prizadeto območje v Italiji, po vsej verjetnosti pa je tekma pripomogla tudi k hitremu širjenju virusa v Španiji. Pri tem se Čeferin sooča s številnimi očitki, da ni storil vsega v svoji moči, da bi takšne tekme preprečil.

Odlazku ni mar za javno zdravje
A kot kaže lastniku Ekipe Martinu Odlazku, ki na dan prihaja z vse bolj butastimi zamislimi, kako diskreditirati Janšo, ni mar za javno zdravje Slovenk in Slovencev. O njegovem moralnem kompasu med drugim priča njegova podjetniška kariera, v kateri je za seboj pustil nešteta propadla podjetja, danes pa so podjetja uradno v lasti njegovih otrok ali pa, kot v primeru Reporterja, celo njihovih partneric. Ne le to, Odlazek je šel celo tako daleč, da se je grdo okoristil na račun invalidov.

V državah, kjer ni hujskaških medijev, ni bilo takšnega razburjanja
V nogometnih državah, kot sta na primer Španija in Italija, kjer so se zaradi velikega izbruha epidemije morali zdravniki odločati, kdo bo prišel do medicinskega ventilatorja in kdo bo umrl, takšnega razburjanja ni bilo, ker tudi nimajo tako hujskaških medijev, ki bi bili pripravljeni politične nasprotnike diskreditirati celo za ceno življenj.

Rok Krajnc/Nova24TV

Izbrali smo drugačen pristop, pomagajte podpreti Demokracijo.

V ozračju politične korektnosti in ekonomske negotovosti prihodki od oglasov komaj zadoščajo za ohranitev neodvisnega in svobodnega glasu revije in spletne strani Demokracije. V nasprotju z ostalimi mediji smo se odločili, da svoje spletne vsebine ohranimo brezplačne za vse. V času, ko je sledenje aktualnim informacijam nujno, verjamemo, da si vsak od nas zasluži dostop do natančnega in celovitega pregleda vsebin. Če prebirate naše članke, vas prosimo, da nas podprete z donacijo, ki bo zagotovila, da nas boste lahko še naprej spremljali in brali. TUKAJ.

Hvala Vam.

Zadnje novice

Sorodne vsebine