13 C
Ljubljana
četrtek, 13 maja, 2021

Oddaja Pogovor s predsednikom vlade na Nova24tv še povečala podporo peticiji v podporo vladi – zbranih že 39 tisoč podpisov!

Koordinacija Združeni za Slovenijo je skupaj z državljani zbrala že 39 tisoč podpisov, število pa še narašča. Le od včeraj do danes je bilo zbranih kar 10 tisoč podpisov. Pobudniki peticije Potrebujemo vlado, ki zna in zmore – in taka vlada potrebuje nas! sporočajo: “Hvala, da ste v podporo uspešni vladi!”

 

Koordinacija Združeni za Slovenijo je do 20. maja zbrala že preko 39 tisoč podpisov v podporo vladi, razkriva vodja pobude Aleš Primc. V primerjavi s prejšnjim dnem je bilo samo v zadnjem dnevu zbranih okoli 10 tisoč podpisov, peticijo, ki nosi naslov Potrebujemo vlado, ki zna in zmore – in taka vlada potrebuje nas! lahko še vedno podpišete na spletni strani 24kul.si oziroma TUKAJ.

Pobudnik koordinacije Združeni za Slovenijo še dodaja, da je oddaja Pogovor s predsednikom naletela na zelo dober odziv. Podpora vladi raste prav tako z osveščanjem sosedov, prijateljev, sorodnikov in sodelavcev o obstoju peticije. Zato pobudniki peticije pozivajo vse podpisnike, da o tem obvestijo ljudi v okolici in v znak podpore vladi podpišejo peticijo. Primc še dodaja, da se veseli čudovitih shodov v hvaležnost in podporo vladi, ko bo to dovoljeno.

Več si lahko preberete TUKAJ.

Zadnje novice

Sorodne vsebine