-1.7 C
Ljubljana
ponedeljek, 29 novembra, 2021

(NAPOVED) Premier Janša na obisku v Obalno-kraški regiji

Piše: C. R.

Predsednik vlade Janez Janša bo v torek, 19. oktobra 2021, na obisku v Obalno-kraški regiji. Regijo sestavljajo občine Ankaran, Divača, Hrpelje – Kozina, Izola, Komen, Koper, Piran in  Sežana. Člani vlade se bodo najprej sestali na delovnem posvetu, ki se bo pričel ob 9.30 uri v Pretorski palači (Titov trg 3, Koper), sledili bodo ločeni programi predsednika vlade ter ministric in ministrov. V okviru obiska se bodo predsednik vlade in ministri ter ministrice srečali s predstavniki podjetij, zavodov, občin in drugih deležnikov v regiji.


Predsednik vlade se bo po vladnem delovnem posvetu srečal s koprskim škofom msgr. dr. Jurijem Bizjakom v prostorih koprske škofije, nadalje bo opravil delovno kosilo z župani Obalno-kraške regije in se v nadaljevanju dneva srečal z vodstvom podjetja Mahle Electric Drives Komen, d.o.o., kjer si bo ogledal tudi proizvodnjo podjetja.

Predsednik vlade bo regijski obisk zaključil na javni tribuni o razvoju Obalno-kraške regije. Javna tribuna se bo pričela ob 18. uri in bo potekala v Hotelu Maestoso ( Lipica 15c, Sežana).

Zaključno srečanje bo odprto za medije. Prenos zaključnega srečanja v živo bo mogoče spremljati na spletnem mestu: https://www.gov.si/neposredni-prenos

Zadnje novice

Sorodne vsebine