15.7 C
Ljubljana
petek, 23 aprila, 2021

Mali scenarij Milana Kučana ali kaj načrtuje v času do svojega 80. rojstnega dne

Prva polovica januarja bo prelomna za totalitarno levico – 10. januarja bo tradicionalno romanje v Dražgoše, štiri dni kasneje pa bo prvak globoke države praznoval 80. rojstni dan. Pred kratkim pa je likvidiral društvo Forum 21.

 

V soboto je novinar Bojan Požar na omrežju Twitter objavil dopis Milana Kučana članom svoje lože Forum 21, z ustanovitvijo katere je leta 2004 pred celo Slovenijo napihnil mišice in pred televizijskimi kamerami kazal svojo moč in povedal tudi, koliko mu pomeni druženje z bogataši in vplivneži, po katerem bi lahko sklepali, da je Kučan v koroni kapituliral.

Ampak bolj verjetno gre samo za nov scenarij Milana Kučana, saj je v pismo, ki ga lahko v celoti preberete na dnu strani, postavil datum, ki skoraj nikakor ni povsem slučajno tudi datum, 10. januar 2021, ko se Kučanova druga loža, Zveza združenj borcev za vrednote NOB (ZZB NOB), dobi oborožena z orožjem in s totalitarnimi simboli na žurki pri spomeniku v Dražgošah. Milan Kučan tam nikoli ne manjka. Ker epidemija covid-19 nikjer v EU ne popušča, je za leto 2021 izdelan tudi plan B za povečevanje udeležbe – spletne platforme.

Več si lahko preberete TUKAJ.

Zadnje novice

Sorodne vsebine